9-5 antenn

Vasta
mm17

Mure selline, et raadiot püüab väga halvasti. kuidas teil 9-5 universaalide omanikel sellega lood on? Nii kui mingist suuremast linnast (ilmselt siis raadio signaalide saatjatest) natuke kaugemal olen, on ainult sahinat kuulda jutu vahele. Kui kellegil on sarnane probleem olnud, siis milline on olnud lahendus sellele? Kas on võimalik mingisugune pisike antenn katusele paigaldada taha või on sel antennil mingisugune võimendi mis pees võib olla? Rakverest Tallinna sõidan, siis peale Viitnat kaovad kõik jaamad ära ja alles Kuusalus jälle hakkab leidma neid. Häirib natukene.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Krt ma olen VÄGA rahul selle signaalide püüdmisega. Meil siin Powerit pole aga võtab jummala häste. Igasugu raadiojaamu leiab.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Ka minul sarnane probleem. Hetkel lahendust asjale pole veel leidnud. Antennivõimendid on kuskil laepolstri all vist kui mu mälu mind ei peta. Ei oskagi arvata kuidas ja mida sealt mõõta vms .. Kuskilt lugesin, et aknale paigaldatud gsm'i antenn võib levi püüdmist halvendada. Mul on sinna mingi lisaantenn pandud - varda ära kruvimisega igastahes ei muutunud mitte midagi.

Tegelikult käib närvidele selline probleem :evil:

EDIT: Silmaga vaadates antennil kuskil katkestust ei ole
mm17

Mul pole seal mingit lisaantenni ka, mis võiks häirida...ei taha nagu uskuda ka, et saabil see antennisüsteem nii vilets ongi, eriti veel kui Saabninethousand oma antenniga väga rahul on. Midagi peab valesti olema.
kjah

Mul on sedan kerega aga antenn võtab ikka väga hästi. Võibolla on teil mingi võimendi vms. läbi?
suslik

mul ka 9-5 kuudiga, püüab igasugu raadiojaamu ja väga hea kvaliteediga. järgmine tase oleks vast telekapildi edastamine :)
mm17

Siis äkki ongi mingisugune võimendi seal mis läbi on? Kus see asuda võiks, oskab keegi öelda? Prooviks vahetada vaataks mis teeb.
suvekas

Mul universaalil küll leviga probleeme pole. Kuigi ega ma ei teagi kus Saabikul antenn on, katusel on gps antenn, kas see ka raadiot vastu võtab ma ei tea aga sõbral kelle volvol oli antenn klaasi sees kaotas küll levi ära pärast toonimist. Antenn otseselt katki polnud aga toonkile takistas ikkagi niipalju, et linnast väljas enam raadiot ei mänginud.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

mh ... toonkile?? Selle peale nagu ei oskakski tulla .. Kiletatud on mul küll :wtf:
pistyk
Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.

ju sa sealt kuskilt võimendist pead viga otsima,mul tuleb antenn niigi ainult ühe astme võrra välja,aga levi on sellegipoolest väga hea.ng 900 seega
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
Kasutaja avatar
tripp

Algselt postitas: Homersimpson
mh ... toonkile?? Selle peale nagu ei oskakski tulla .. Kiletatud on mul küll :wtf:

Mul ka tagaklaas kiletatud, aga jaamu püüab väga hästi. Nii et selles viga ei tohiks küll olla. Sellel, kellel peale kiletamist raadio enam jaamu ei püüdnud, keerati äkki midagi muud kiletamise ajal nässu.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
mm17

Mul kiletamata, vaatasin just kõik ribad seal akna sees ka terved.
Vasta