9-5 antenn
Mure selline, et raadiot püüab väga halvasti. kuidas teil 9-5 universaalide omanikel sellega lood on? Nii kui mingist suuremast linnast (ilmselt siis raadio signaalide saatjatest) natuke kaugemal olen, on ainult sahinat kuulda jutu vahele. Kui kellegil on sarnane probleem olnud, siis milline on olnud lahendus sellele? Kas on võimalik mingisugune pisike antenn katusele paigaldada taha või on sel antennil mingisugune võimendi mis pees võib olla? Rakverest Tallinna sõidan, siis peale Viitnat kaovad kõik jaamad ära ja alles Kuusalus jälle hakkab leidma neid. Häirib natukene.
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Ka minul sarnane probleem. Hetkel lahendust asjale pole veel leidnud. Antennivõimendid on kuskil laepolstri all vist kui mu mälu mind ei peta. Ei oskagi arvata kuidas ja mida sealt mõõta vms .. Kuskilt lugesin, et aknale paigaldatud gsm'i antenn võib levi püüdmist halvendada. Mul on sinna mingi lisaantenn pandud - varda ära kruvimisega igastahes ei muutunud mitte midagi.
Tegelikult käib närvidele selline probleem
EDIT: Silmaga vaadates antennil kuskil katkestust ei ole
Tegelikult käib närvidele selline probleem

EDIT: Silmaga vaadates antennil kuskil katkestust ei ole
Mul universaalil küll leviga probleeme pole. Kuigi ega ma ei teagi kus Saabikul antenn on, katusel on gps antenn, kas see ka raadiot vastu võtab ma ei tea aga sõbral kelle volvol oli antenn klaasi sees kaotas küll levi ära pärast toonimist. Antenn otseselt katki polnud aga toonkile takistas ikkagi niipalju, et linnast väljas enam raadiot ei mänginud.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
mh ... toonkile?? Selle peale nagu ei oskakski tulla .. Kiletatud on mul küll 

Algselt postitas: Homersimpson
mh ... toonkile?? Selle peale nagu ei oskakski tulla .. Kiletatud on mul küll![]()
Mul ka tagaklaas kiletatud, aga jaamu püüab väga hästi. Nii et selles viga ei tohiks küll olla. Sellel, kellel peale kiletamist raadio enam jaamu ei püüdnud, keerati äkki midagi muud kiletamise ajal nässu.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]