9-5 kliima

Teemad elektroonikast...
Vasta
Artsu

tere!
Mulle tundub, et mu kliimaseadmega on miskit juhtunud viimastel päevadel. Nimelt ei puhu nagu piisavalt külma. Olen seda proovinud manuaali abil kalibreerida ja ka erinevaid programme kustutada, aga ei midagi. Imelik on see, et ma ei saa kuidagi seda AUTO kirja sinna displeile ette enam. Kas siis kui AUTO kirja pole, siis ei tööta ka kliimaseadme kompressor?
Ette tänades
Artsu

saab 9-5 3.0tid 2002
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kompressorit ei võeta järgi, kui oled ECON nuppu vajutanud (või on piisavalt külm väljas). Kui ise manuaalselt juhtida, siis on kompressor ikka järgi, lihtsalt automaatrezhiimist on üle joostud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Artsu

Aga see AUTO kirjake peaks ju ikka kuidagi põlema hakkama või kuidas. Ennem oli ta ilusti olemas. Nüüd ei suuda ma seda kuidagi sinna ette saada....
jannos

Aga äkki on displei väsinud? Mul kaob ka vahest ära...
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

AUTO kiri peab alati vajutamisel ette tulema... või on see ainult minul?
MangustGrupp

mul samuti kliimagi mingi kala, aga mul viskab paar koodi, ning kliima juhipoolselt puhub ainult kulma, nii et mingi vaike punn katki :) tuleb paradada varsti. Aga sama moodi tuleb, vajutan econ, kaob ara, mingi aja parast tuleb jalle, ning kylma ei puhu :( :angry: motlesin et freon puudu..

p.s. varsti saan diagnoostika seadme katte, 150-200eek eest saan aidata probleem leida ;))
Artsu

Seda et displei väsinud on, ma ei usu. Miks ta peaks olema just sealt koha pealt väsinud kui kõik muu ilusti kuvatud saab. Samas kui seda va külmaainet vähe sees on(või pole üldse), kas siis ei peaks kalibreerimisel mingit veakoodi andma? Mul näitab vigade arvuks 0.
Artsu

Algselt postitas: MangustGrupp
mul samuti kliimagi mingi kala, aga mul viskab paar koodi, ning kliima juhipoolselt puhub ainult kulma, nii et mingi vaike punn katki :) tuleb paradada varsti. Aga sama moodi tuleb, vajutan econ, kaob ara, mingi aja parast tuleb jalle, ning kylma ei puhu :( :angry: motlesin et freon puudu..

p.s. varsti saan diagnoostika seadme katte, 150-200eek eest saan aidata probleem leida ;))

Kle anna teada kui peened seadmed käes. Äkki tuleks ja laseks diagnoosi panna mingi aeg:)
Trionic
Saabiguru

Meil on kõik vajalikud seadmed olemas,ei usu,et MangustGrupp Tech-2 mõtleb osta.
Artsu

Algselt postitas: Trionic
Meil on kõik vajalikud seadmed olemas,ei usu,et MangustGrupp Tech-2 mõtleb osta.

Eks oligi vaikselt plaanis kolmapäeval teie juurest läbi astuda. Varsti ju suured kuumad tulemas ja peab asja korda saama:). Seni aga aitavad ventileeritavad istmed edukalt kuumust eemal hoida:headbang:
Vasta