Luugilt Saabi embleemi eemaldamine

Vasta
Kasutaja avatar
Skybound

Ons seda võimalik teha edukalt koduste vahenditega? Ise eemaldaks tagaluugipolstri, et saaks seestpoolt ligi ja koputaks märgi aukudest välja, aga polstri eemaldus ilma tüübleid lõhkumata vaevalt õnnestub. Samas olen kuulnud, et märke eemaldatakse ka miskitmoodi kuumutades? Kellelgi kogemust/ideid? Arvatavasti kõigil mudelitel on kinnitatud samamoodi, kahepoolse teibiga ja 2 naga aukudest läbi.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
simo

jah kinnitatud nad kahepoolse teibiga ning 2 nagaga läbi aukude on , kuid nagad ei ole otsast tömbiks lastud, kruvikeeraja või midagi teravat vahele ja vääna küljest ära. ostsin ise Saabile ette ja taha uued embleemid vanad õpetati mulle VM'ist igaljuhul niimodi eemaldama kül. tulevad üsna ilusti ära ja jäävad terveks ka veel. :)
Kasutaja avatar
Skybound

Hmm.... no tänud. Ma just nimelt ei tahtnud terava asjaga urgitseda, värvi kriimustamiseks pole üldse palju vaja. Kui kergelt tuleb, eks siis proovin ettevaatlikult mingit pehmet asja vahele pannes.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Kasutaja avatar
vallikas

Nii nagu vene aja školnikul tatina heebli või vahel isegi kruuvariga kummi sai vahetatud muidugi pole vaja kõik serva alt üle lasta. Peaks piisama kahelt poolt millegi vahele saamisest. Kui panna kruuvar on muidugi oht värvi kahjustada.

Minu oma oli igatahes päris kõvasti kinni ja tahtis omajagu sikutamist. Hoidis too teip ikka, mitte need pulgad, mu meelest.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Viid auto pooleks tunniks päikese kätte, või soendad märki pisut fööniga. Võtad lameda otsaga noa, tõmbad noa otsale pisut maalriteipi ümber, et värvi ei kahjustaks ja siis ajad vaikselt noa vahele ja hakkad õrnalt kangutama :) Tuleb suht lihtsalt ära ;)
Kasutaja avatar
HrMario

Siin on natuke inglise keelset

Embleemi eemaldamine
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: HrMario
Siin on natuke inglise keelset

Embleemi eemaldamine

See ka väga kasulik info (Y) Ise sain märgi juba vahetatud paar päeva tagasi. Ühest küljest kruvikeeraja alla ja väga raskelt ei tulnudki, muidugi sai teibiga varem nii kruvikas kui ka märgi ümbrus ära polsterdatud. Kangutamiseks oli pehme lapp abiks. Polnud kahjuks fööni käepärast, aga tuli ka ilma selleta :) Märgi eemaldamisest suurem töö oli vana liimi mahanühkimine. Ainuke asi, mis märki kinni peab, ongi liim, nagad on ainult "positsioneerimiseks".
Kasutaja avatar
Loom

Sama pisike asi ka endal tehtud just hiljuti ja auto välimus muutub kohe ilusamax :)
Vaja ainult pisikest lapikut kruvikat, lappi ning pigieemaldusvahendit.
Veereme lahedalt! www.vabajooks.ee
Vasta