Tervist,
sai siin mõnda aega tagasi abi palutud saabi ostmisel ning lõpuks ma ta ikka ära ostsin - 2002a 2.2tid 88kw, manuaal ja sedaan.
Esmane suurem mure on selles, et rohkem pöördeid andes viskab põlema õlitule (õli paistab suht kaua vahetamata olevat) milles võiks viga olla? Madal rõhk, andur tuksis?
Kuna esimese poolteljeotsa kaitsekumm on mõrane, siis kas sinna sobib mõni opeli oma või peab esindusest saabi oma ostma?
...nüüd hunnik esmapilgul ehk lolle küsimusi.
1) Kus on saabi armatuuris eelsüüteküünalde tuli? pole enda omal seda põlemas näinud.
2)Kas ma nägin unes või tõesti on mõned saabi cd makid 6 cd-ga?
3) kuidas saab sid'is näidatavat kuupäeva muuta?
4) kas tõesti näitab saab hetkekulu N: 17km/1 (sid'is palju piksleid puudu ning ma pole kindel kas see viimane asi on ikka üks. Olen harjunud kus küttekulu näidatakse ikka N: 7l/100km.
5) Kas parkimisandureid saab seadistada ümber, et nad töötaks nagu normaalsel autol, st. mitte ei hakkaks 2m varem kisama
6) AH JAA ja natuke tähtsam küsimus, et palju läheb sinna mootorisse õli ning kas sinna sobib opeli õlifilter?
7) Kuidas saab ära kustudada servise aja täitumist sid'ist?
Tänud ette!
Mure ja teadmatus 9-5, 2002a saabiga.
Mõnele oskan vastata, mõnele mitte.
Eelsüüte küünlad soojade ilmadega ei lähegi tööle nii, et selle tule nägemiseks pead ootama talve.
Unenägusi seletada ei oska aga mul on 6-ne cd boks taga.
Servise tuld saab vist kustutada ainult arvutiga.
Parkimisandureid peaks saama korrigeerida.
Minu saab ei näitagi hetke kulu, vaid ainult keskmist.
Ja viimaseks, ära narri Saabi Opeli juppidega, need osad ei ole nii kallid, et peaks hakkama midagi võõrast
nende asemele aretama.
Parandagu mind spetsialistid, kui midagi valesti on.
Eelsüüte küünlad soojade ilmadega ei lähegi tööle nii, et selle tule nägemiseks pead ootama talve.
Unenägusi seletada ei oska aga mul on 6-ne cd boks taga.
Servise tuld saab vist kustutada ainult arvutiga.
Parkimisandureid peaks saama korrigeerida.
Minu saab ei näitagi hetke kulu, vaid ainult keskmist.
Ja viimaseks, ära narri Saabi Opeli juppidega, need osad ei ole nii kallid, et peaks hakkama midagi võõrast
nende asemele aretama.
Parandagu mind spetsialistid, kui midagi valesti on.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Teistel autodel on eelsüüteküünlad mul isegi soojade ilmadega vilksatanud korraks.
Deagnostis väideti, et servist saavat kustutada kuidagi manuaalselt nuppudega - vastab tõele?
Minu näitab keskmist küttekulu ja mingit imelikku kulu, mis meenutab hetkekulu.
Mitte ei narri saabi, vaid saab narrib end ise opeli mootoriga, sellest ka see küsimus, et kas võin saada filtri mingist poest kes tegeleb opeli varuosadega või peab võtma esinduse tee jalgealla? Sama lause käib ka poolteljeotsa kummi kohta, et kas saabi veermikus on opeli detaile.
Pole kunagi varem selliste kompottidega kokku puutunud kus ühel masinal on kasutatud erinevate markide juppe, sellest ka sellised küsimused - vabandan, kui need imelikud tunduvad.
Deagnostis väideti, et servist saavat kustutada kuidagi manuaalselt nuppudega - vastab tõele?
Minu näitab keskmist küttekulu ja mingit imelikku kulu, mis meenutab hetkekulu.
Mitte ei narri saabi, vaid saab narrib end ise opeli mootoriga, sellest ka see küsimus, et kas võin saada filtri mingist poest kes tegeleb opeli varuosadega või peab võtma esinduse tee jalgealla? Sama lause käib ka poolteljeotsa kummi kohta, et kas saabi veermikus on opeli detaile.
Pole kunagi varem selliste kompottidega kokku puutunud kus ühel masinal on kasutatud erinevate markide juppe, sellest ka sellised küsimused - vabandan, kui need imelikud tunduvad.
-
MangustGrupp
hoiad CLEAR nuppu, tuleb clear, hoiad edasi, tuleb service clear...8 sec umbes...
Oli poleb - see on halb...
(( vaheta andur, kui ei aita... assa
Oli poleb - see on halb...
Loogiline jätk oleks õli ära vahetada mitte hakata kuskilt andurist vigu otsima. Naljamees!Algselt postitas: Rauno
Esmane suurem mure on selles, et rohkem pöördeid andes viskab põlema õlitule (õli paistab suht kaua vahetamata olevat) milles võiks viga olla? Madal rõhk, andur tuksis?
Oeh, Ostnud endale siis oopel, kui oopeli tükke meeldib külge keerata. kaitsekummi hind ei tohiks olla nii kosmiline (isegi OEM tükil), et peaks skeemitama hakkama.Kuna esimese poolteljeotsa kaitsekumm on mõrane, siis kas sinna sobib mõni opeli oma või peab esindusest saabi oma ostma?
Kasutusjuhendis peaks igasuguste tulukeste pilt ka olema. Seega oleks mõistlik näiteks juhend hankida. Sealt saad muudki asjalikku infot.1) Kus on saabi armatuuris eelsüüteküünalde tuli? pole enda omal seda põlemas näinud.
Ka need asjad peaks juhedis kirjas olema2)Kas ma nägin unes või tõesti on mõned saabi cd makid 6 cd-ga?
3) kuidas saab sid'is näidatavat kuupäeva muuta?
Oled sa kunagi varem ka mõnda hetkekulu näitava autoga sõitnud? 17l/100km peale pole küll mingi kosmiline hetkekulu. Mõnikord saab hetkekuluks ka 0l/100. Millegipärast selle üle ei kurdeta. Aga keskmine kulu ja hetkekulu ei ole üks ja sama. Kui keskmine 17l/100 oleks, vot siis peaks muretsema hakkama.4) kas tõesti näitab saab hetkekulu N: 17km/1 (sid'is palju piksleid puudu ning ma pole kindel kas see viimane asi on ikka üks. Olen harjunud kus küttekulu näidatakse ikka N: 7l/100km.
Bensukaga võib hetkekulu isegi kordades suurem olla.
EDIT: Sai pisut kriitiline vastus. Aga õlitule küsimus sai määravaks.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Äkki see 17km/l... on hoopis keskmine kiirus viimasest nullimisest ? Minu mäletamist pidi 9-5 ei näidanudki hetkekulu, ainult keskmist. See SID-i pealt clear-imine kustutab sul ainult ekraanilt veateated, ajusse jäävad nad endiselt alles. Kuupäeva kohta juhend, tegelikutl käib kõigi ülejäänud funktsioonide kohta sama, vajalik menüüpunkt ette, hoiad seda set nuppu ja siis + ja - valiku tegemiseks...
Lisatud failid
Lisatud failid
Algselt postitas: Cyber
Äkki see 17km/l... on hoopis keskmine kiirus viimasest nullimisest ? Minu mäletamist pidi 9-5 ei näidanudki hetkekulu, ainult keskmist. See SID-i pealt clear-imine kustutab sul ainult ekraanilt veateated, ajusse jäävad nad endiselt alles. Kuupäeva kohta juhend, tegelikutl käib kõigi ülejäänud funktsioonide kohta sama, vajalik menüüpunkt ette, hoiad seda set nuppu ja siis + ja - valiku tegemiseks...
Tänud asjaliku vastuse eest, erinevalt eelmisest.
Eelmine kord, kui siit foorumist abi otsisin jätis see endast üli-sõbraliku ja abivalmis mulje ja nüüd tuleb siit kohati vastuseks ikka sellist p***a.
Kes siin räägib opeli juppide pookimisest...lootusetu - ei viitsi enam seletama hakata.
...ja seoses hetkekuluga siis geeniuss kes siin targutas, et minu jaoks tundub 17l/100km kosmiline - minu teiseks masinaks on Jeep grand cherokee, mille keskmiseks diisli kuluks oli talvel linnas 17l/100km-le ja loogiline, et hetkekulud võivad olla väga suured - HALLELUUJA. Ma ju selgitasin, et mul palju piksleid puudu ja ei saa sealt suurt aru, aga tänu viimasele postitusele vastus käes.
Tänud asjalikele vastajatele.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ja veel, tegelikult ilmuvad SID-ile suhteliselt ohutud vead, seetõttu lubatakse sul ka need ära kustutada sealt. Kui ikka midagi viga on, siis tuleb Check engine vms tuluke ja sellest juba ilma tech-2-ta lahti ei saa.
Algselt postitas: Cyber
Ja veel, tegelikult ilmuvad SID-ile suhteliselt ohutud vead, seetõttu lubatakse sul ka need ära kustutada sealt. Kui ikka midagi viga on, siis tuleb Check engine vms tuluke ja sellest juba ilma tech-2-ta lahti ei saa.
Põhimõtteliselt olekski vaja ainult seda servise aega kustutada, aga sellega pole kiiret ja kui ei saa siis võib kunagi esindusse minna.
Algselt postitas: MangustGrupp
hoiad CLEAR nuppu, tuleb clear, hoiad edasi, tuleb service clear...8 sec umbes...
Oli poleb - see on halb...(( vaheta andur, kui ei aita... assa
Tänud ja seda "assat" ma kardan ise ka, aga loodan, et viga mustas õlis ja andur poleks kah hull viga (ei tea mis ta hind on, aga üldiselt sellised vidinad kallid ei tohiks opeli mootoril olla ju)
Vabandust, OT Suurele:
Kõik me ei ela LINNAS, mõned elavad Tartus.
Kust me siin ostame neid OEM detaile? Carringust või?
Küsimus on saadavuses.
Iga pisividinat ei ole mõtet Tallinnast cargotada Tartusse.
Ja kui opeli jupp sobib, siis miks mitte
Aga Suurel muidugi õigus, õlivahetusest tuleks alustada. Ning teekond Troosti ette võtta. Las vaatavad maisina üle ja kaardistavad vead.
Kõik me ei ela LINNAS, mõned elavad Tartus.
Kust me siin ostame neid OEM detaile? Carringust või?
Küsimus on saadavuses.
Iga pisividinat ei ole mõtet Tallinnast cargotada Tartusse.
Ja kui opeli jupp sobib, siis miks mitte
Aga Suurel muidugi õigus, õlivahetusest tuleks alustada. Ning teekond Troosti ette võtta. Las vaatavad maisina üle ja kaardistavad vead.
Kas Tartus müüb varuosi ainult Carring ja rohkem mitte keegi,et peab Tallinnast tellima?Telli juba Autoosad.ee-st ja ikka konkreetse mudeli järgi.