Saab õnnetuses
-
Viimsis u kell kolm öösel kõva pauk saabiga???:wall:
Ei ole saabneti numbrialused ning tegemist on avalikus kohas pargitud sõidukiga (kui seda veel nii saab nimetada), mitte ei ole ma neid pilte kellegi eramaal teinud.
EDIT: Ma usun, et naabrimehe eraelu puutumatus ei ole siinkohal minu poolt mitte kuidagi ohtu seatud, sest piltidel ei ole ühtegi asja mille järgi oleks võimalik kellegi isikut selle auto vrakiga seostada.
EDIT: Ma usun, et naabrimehe eraelu puutumatus ei ole siinkohal minu poolt mitte kuidagi ohtu seatud, sest piltidel ei ole ühtegi asja mille järgi oleks võimalik kellegi isikut selle auto vrakiga seostada.
Continental grupi rehvid soodushinnaga.
Tech lives here.
Tech lives here.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
see on sarnane:
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4997
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4997
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

-
Algselt postitas: Rästas
See ei ole päris õige teema all.
Omanik on ilmselt alles shokis (arvestades vaatepilti - liiga valus).
Ma arvan, et on õigem, kui ta ise neid pilte näitab, kui vajalikuks peab.
ei olnud kohal. Tuttav helistas
See on ju vana kooli ees. Pole küll nagu päris õige koht, kus avariilist autot hoida. Ja kui see samas kohas on juhtunud siis jah, pole peris koht kus üle 30 soita. jama lugu igatpidi
E: asukoha ebasobivuse all mõtlen seda et seal palju lapsi liigub, et need uudishimust ennast puruks ei tõmbaks seal.
E: asukoha ebasobivuse all mõtlen seda et seal palju lapsi liigub, et need uudishimust ennast puruks ei tõmbaks seal.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Algselt postitas: Eleri
See on ju vana kooli ees. Pole küll nagu päris õige koht, kus avariilist autot hoida. Ja kui see samas kohas on juhtunud siis jah, pole peris koht kus üle 30 soita. jama lugu igatpidi
Samas kohas see ilmselt juhtunud ei ole. Paistab, et auto on treileriga toodud.
Continental grupi rehvid soodushinnaga.
Tech lives here.
Tech lives here.
see on šokiteraapia, kui on kooli juures.. sama, et näidatakse autokoolides veriseid videosi.
igaljuhul on see päris kõva mats olnud.
Ohh jube, endal ka sarnane auto ja ei kujutaks ettegi, et aero võiks selliseks deformeeruda. See oli ikka karm pauk ja kui juht vaid šokiga pääses (mis näitab ka seda, et saab ikka kõva masin), siis võib küll kõige vägevamat tänada ja oma teist sünnipäeva sel kuupäeval tähistama hakata.
Algselt postitas: saabSS
see on šokiteraapia, kui on kooli juures.. sama, et näidatakse autokoolides veriseid videosi.
OT juba, aga see vana koolimaja pole enam koolina kasutuses.
55581286
Seesama ongi, täpsemalt oli

Algselt postitas: EvgGadSeesama ongi, täpsemalt oli![]()
aga mis siis juhtus? nagu ma aru saan, ei olnud sa ise roolis...??
Õnneks või kahjuks ei teagi, aga mina olin.Algselt postitas: tanelkroAlgselt postitas: EvgGadSeesama ongi, täpsemalt oli![]()
Algselt postitas: EvgGadÕnneks või kahjuks ei teagi, aga mina olin.Algselt postitas: tanelkroAlgselt postitas: EvgGadSeesama ongi, täpsemalt oli![]()
uhh, sel juhul peab küll kiitma saabi turvalisust, sest auto vaatepilt on küll kole ja loodan, nagu ka siia kirjutamisest võib oletada, et juhiga ka väga hullu pole juhtunud...
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: EvgGadSeesama ongi, täpsemalt oli![]()
räägi lugu ka. kasvõi teistele õpetuseks.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.