Kuidas puhastada rooliratta nahka?

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: Mõned Aerod ja kui Hemi on lahke siis Klassik

Naine väidab et kogu meessugu on ropp ja räpane.
Olgu selle väitega kuidas on aga igal juhul on nüüd minu masina rooliratta nahk läbi imbunud kogu mendeleejevi tabelist! Vahel on tunne et nüüd hakkab midagi peopesas suisa lirtsuma.
Kas rooliratta nahka on võimalik mingi meetodiga süviti puhastada? Ja kuidas oleks õige rooliratta nahka hooldada?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

äkki aitab see!?

naha parkimine
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
sigaelmar

Minuteada teeb mingi aine panemine nahast rooi peale asja ainult hullemaks, võib hakata tükke ajama ja käsi veel rohkem määrima. Mina olen puhastanud lihtsalt niiviisi, et tegin kaltsu veega märjaks ja nühkisin niikaua rooli kuni enam kalts ei määrdunud. Vahepeal tundus, et see jääbki värvi andma aga lõpuks ikka jäi kalts puhtaks ja rool ka kui ta ära kuivas.
mm17

Ma ka eile nühkisin oma rooli mingite valgete niiskete lappidega. Nii kaua hõõrusin, kui enam lapile mustust ei jäänud.
Eleri

See võib lõppeda naha kadumisega, kogetud:) Nühkisin ka kuni musta enam ei tulnud.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Executive

Algselt postitas: Eleri
See võib lõppeda naha kadumisega, kogetud:) Nühkisin ka kuni musta enam ei tulnud.

Sama siin:nono:
sigaelmar

Mismoodi puhas vesi naha ära kaotab??? Võibolla kui sealt see "magus kiht" ära kulunud on aga kui rool on korras, siis ei tee vesi talle midagi. Samahästi võiks siis vihmase ilmaga märg selg tooli pealt naha ära kaotada.
Executive

Olen kasutanud beebipepudepuhastuslappe, mis pidi olema ainult puhta veega niisutatud.
Algusest oli tulemus super, pärast tulid pisarad kui märkasin värvikadu.
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Algselt postitas: Executive
Olen kasutanud beebipepudepuhastuslappe, mis pidi olema ainult puhta veega niisutatud.
Algusest oli tulemus super, pärast tulid pisarad kui märkasin värvikadu.
Mhh...mis naljakas värv siis seal naha peal :freak:

Ise olen super10 lahuse või piiritusega puhastanud. Ei arva, et need oleksid nüüd mingid õiged asjad,
aga paar korda aastas ja värvikadu pole küll täheldanud.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: qdwin
Naine väidab et kogu meessugu on ropp ja räpane.
Olgu selle väitega kuidas on aga igal juhul on nüüd minu masina rooliratta nahk läbi imbunud kogu mendeleejevi tabelist! Vahel on tunne et nüüd hakkab midagi peopesas suisa lirtsuma.
Kas rooliratta nahka on võimalik mingi meetodiga süviti puhastada? Ja kuidas oleks õige rooliratta nahka hooldada?

Tead, minul ka lõpuks hakkas kleepuma ( ilmselt kuna higistavad peopesad kõvasti jne).

Eile ostsin endale uue potsi "Saab leather Care'i" tegin istmed ning lõpuks tõmbasin selle sama käsnaga veel rooli üle. Tulemuseks täna juba mitte kleepuv rool! :notworthy:
Iga ratas veab and then some!
Jürgen

Tegin ka "Saab leather Care'iga" rooli üle ja paaripäeva pärast olid kõik kulumisjäljed roolil näha ja vägagi hästi.:gun:
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Jürgen
Tegin ka "Saab leather Care'iga" rooli üle ja paaripäeva pärast olid kõik kulumisjäljed roolil näha ja vägagi hästi.:gun:

Enne seda oli kõik õnneks ühtlaselt higi ning kleepund tolmuga kaetud eks? Minu arust mitte oluliselt parem variant.
Iga ratas veab and then some!
Jürgen

Enne seda puhastasin päris tihti Ajaxi märgade lapikestega..
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

ühesõnaga - liimiga..:D
Algselt postitas: Jürgen
Enneseda puhastasin päris tihti Ajaxi märgade lapikestega..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
sigaelmar

Mina jääks ikkagi selle teooria juurde, et ainult puhast vett kasutada mitte mingieid aineid...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Nahk on paraku selline asi, mida peab ka "toitma", et ta ilus ja pehme püsiks. See Saabi enda mögin toimib päris hästi selles osas. Eks puhastada võib ka vee ja seebiga, aga pärast tuleks siiski hooldusvahenditega üle käia.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: sigaelmar
Mina jääks ikkagi selle teooria juurde, et ainult puhast vett kasutada mitte mingieid aineid...
Kõigepealt vesi ja Fairy,edasi õiged kreemid.Kui ainult vett nahale anda,on see varsti kivikõva.
Vasta