Kõik, mis ma vahetasin, olid vedrud ja stabilisaatori tugivardad. Sarniiri ma pole tegelt vaadanud, järsku ongi see ka mäda. Ja kui ma nüüd seda nn sarniiri vaatan Ladu24.ee-st, siis pakutakse selle nimeks eesmine alumine õõtshoova puks sisemine, kui ma ei eksi´ja see tühi ei maksa suurt miskit, uus hoob aga ~1600.-
Päris korraluk uretaanpuks see punane seal:) Need aga on oluliselt kallimad, kui OEM puks. See puks eraldi on suht kallis, mõttekas on osta kogu õõtshoob , millel küljes kaks puksi ja sarniir.
Teema lõpetuseks: tegu oligi lihtsalt õõtshoova keskmise puksiga ja vahetatud said ainult mõlemad puksid, šarniirid veel elavad edasi (ühe puksi hind oli 615.- autopoest tellides, kuna netist õiget otsida ei osanud). Loo lõpp.
Algselt postitas: Ohmoon
Teema lõpetuseks: tegu oligi lihtsalt õõtshoova keskmise puksiga ja vahetatud said ainult mõlemad puksid, šarniirid veel elavad edasi (ühe puksi hind oli 615.- autopoest tellides, kuna netist õiget otsida ei osanud). Loo lõpp.
Millest sa aru said, et see keskmine puks katki on?
Vedrusid vahetades võtsin sealt ka kaane maha (sellel puksil on lihtsalt kate peal) ja praod paistsid. Muidugi ülevaatuspunktis 100.- eest öeldi info kinnituseks sama. Lisaks oli aukudest läbi sõites kolinat kuulda, aga nüüd enam mitte:drive:
Ma loodan ülevaatuse sajaka kokku hoida foorumi abiga, ehk et kahtlustan seda sharniiri millel juuresoleval pildil ring ümber.
Foorumlastel järsku on mulle kindlalt öelda, kas viga viitab sellele - ratas otseasendis annab loksuda ette-taha suunal, kui ratas on välja pööratud, siis ei õnnestu seda umbes 5-10 mm loksu (rehvi välisserva pidi arvestades) tuvastada. Sisse-välja suunas ülevalt rehvi servast hoides midagi ei loksu. See sharniir on pealt õline, kummilutu seal peal võibolla puru, muud puksimajandused on silmaga vaatlusel kuivad ja kummid ei tundu katki.
Ja üks küsimus veel, et kas selle sharniiri saan ise seal vahetatud, või on see ainult komplektis õõtsaga?
Algselt postitas: Fabrik
96 aasta ng-l peaks saama vahetada ka ainult sharniiri. Silda muudeti 95a.
Ei saa
Kasparius saatis mulle just täna endaomad et viiksin taastamisse. On kaks varjanti kas osta uued või lasta sharniir taastada ja puksid vahetada uretaani vastu.
Edit: vaata ülemist pilt .
Üldjuhul kui sharniir läbi siis on ikka emexi kaup
Algselt postitas: csn
Ei saa
Kasparius saatis mulle just täna endaomad et viiksin taastamisse. On kaks varjanti kas osta uued või lasta sharniir taastada ja puksid vahetada uretaani vastu.
Kui pole palju paluda, siis äkki selle taastamise koht ka avaldatakse, võibolla oma õõtsad ka siis sinna saadaksin.
Vabandan võõra teema risustamise pärast, aga kas ülemisel pildil olevat suurt puksi saab vahetada ka vanema tüübiga esisilla õõtsal? Sellel, millel stabikavarda auku pole.