Saab õnnetuses
Tegemist töökaaslase tonnisega... väärtus sümboolne, aga liigub 

- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 5&l=fplink
Siin sellest õnnetusest juttu ka...
Siin sellest õnnetusest juttu ka...
Järjekordne joobes Saabipiloot õnnetuses:
http://www.epl.ee/artikkel/438044
http://www.epl.ee/artikkel/438044
nägin sama ja mõtlesin, et polegi siit läbi käinud (eelnevalt digimeedias) 

-
Nägin ka seda Saabi, sai üks pilt kah tehtud
Lisatud failid
Lisatud failid
Sai siis minu Saab jälle väikese kõksu, seekord siis Tartu Lõunakeskuse parkla ja teiseks osapooleks oli rekka. Mis ja kuidas see täpselt juhtus, pole ma veel õieti aru saanud kuna seekord oli auto naise käes ja mis ma siin ikka väga uuringi, naine ütles, et tema oli igaljuhul süüdi ja rekkaga ei juhtunud midagi ja ega ta väga õnnelik selle üle polnud ka. Kõige tobedam on see, et auto sai just korda eelmisest kõksust ja ma ei ole ametlikult veel autot vastugi võtnud autot remontinud Art auto töökojast ja nüüd siis selline asi:
Lisatud failid
Lisatud failid
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
ma ei taha midagi ega kellelegi halba... aga naised suudavad..
::red::wise:

Ma arvan, et siin on silmas peetud seda, et naised suudavad ka rekkat mitte märgata. Samas on väga palju häid naisautojuhte nii, et naised ärge võtke seda isiklikult.Algselt postitas: Rästas...suudavad mida? Mis su postituse mõte on?Algselt postitas: saabSS
ma ei taha midagi ega kellelegi halba... aga naised suudavad..::red::wise:
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
mõte oli selles, et ettevaatlikumalt sõita. eriti need kõksud. mul oma teine pool suutis ka eelmisel autol samasuguse asja saavutada. vaatas, kas mahub mööda või mitte. aga noh, ega enne teada ju ei saa, kui proovib. muud midagi.Algselt postitas: Rästas
...suudavad mida? Mis su postituse mõte on?

edit:
tõesti, ärge võtke seda kui... nüüd ta mul oskab ka paremini

Suvekas, väga sant lugu (arvestades, et alles parandati). [/quote]
On sant lugu jah aga mis sa ikka teed ja jällegi ei saa ma kiita kasko olemasolu, sest vastasel juhul läheks jälle umbes 20k remondi peale.
Kasko on mul õnneks olemas.
On sant lugu jah aga mis sa ikka teed ja jällegi ei saa ma kiita kasko olemasolu, sest vastasel juhul läheks jälle umbes 20k remondi peale.
Kasko on mul õnneks olemas.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Algselt postitas: suvekas
Suvekas, väga sant lugu (arvestades, et alles parandati).
On sant lugu jah aga mis sa ikka teed ja jällegi ei saa ma kiita kasko olemasolu, sest vastasel juhul läheks jälle umbes 20k remondi peale. [/quote]
ei saa kiita või ei saa jätta kiitmata?
Täna kell 17.20 Järveotsa tee ja Paldiski maantee ristmikul toimus üks vahejuhtum, kus süüdlaseks oli Saab 9-5.
Minu töökaaslane ootas musta Lexus IS250-ga paldiski maanteel vasakus reas vasakpööret. Temale sõitis tagant küljelt otsa Saab 9-5 580AVY. Peale avariid sõitis Saabi juht Paldiski maanteed mööda minema. Lexuse juht oli soliidne naine, kes sõitis Saabile järele ja Saab peatus. Roolis oli purupurjus Kaido Kirsipuu, kes täitis üsna koomiliselt teate liiklusõnnetusest (lõbus alkohoolikutekst
).
Töökaaslane helistas minule ja ka politseisse. Politsei ütles, et kui pretensioone pole siis tema kohale tulema ei hakka. Töökaaslane oma ehmatuses ja heatahtlikuses muidugi kohe neile ei öelnud, et kloun purjus on. Mina keerasin otsa 80km kaugusel ringi ja sõitsin ruttu sündmuspaigale. Ütlesin, et kindlasti autosid ei liigutataks ja mind ära oodataks. Tola lasi loomulikult kohe jalga, aga õnneks andis kindlustuse jaoks paberile allkirja. Nais töökaaslasest ei olnud loomulikult purjus mehe kinnihoidjat. Kui mina kohale jõudsin ja politseiga suhtlesin, väitsid nemad, et ei saa midagi teha.
Tegelikult midagi hullu pole, Lexus viidi treilaga remonditöökotta ja anti asendusauto.
Ma olen alati avariides eksijatesse mõistvalt suhtunud ja asjad on iga kord sõbralikult lahenenud. Aga kui tegemist nii purjus juhiga, kes ei suuda enam kirjutada ja on selline argpüks, et ei julge oma tegude eest vastutada siis pidasin vajalikuks selle teistele ka teada anda. Huvitav, kas tegemist on foorumlasega?
Minu töökaaslane ootas musta Lexus IS250-ga paldiski maanteel vasakus reas vasakpööret. Temale sõitis tagant küljelt otsa Saab 9-5 580AVY. Peale avariid sõitis Saabi juht Paldiski maanteed mööda minema. Lexuse juht oli soliidne naine, kes sõitis Saabile järele ja Saab peatus. Roolis oli purupurjus Kaido Kirsipuu, kes täitis üsna koomiliselt teate liiklusõnnetusest (lõbus alkohoolikutekst

Töökaaslane helistas minule ja ka politseisse. Politsei ütles, et kui pretensioone pole siis tema kohale tulema ei hakka. Töökaaslane oma ehmatuses ja heatahtlikuses muidugi kohe neile ei öelnud, et kloun purjus on. Mina keerasin otsa 80km kaugusel ringi ja sõitsin ruttu sündmuspaigale. Ütlesin, et kindlasti autosid ei liigutataks ja mind ära oodataks. Tola lasi loomulikult kohe jalga, aga õnneks andis kindlustuse jaoks paberile allkirja. Nais töökaaslasest ei olnud loomulikult purjus mehe kinnihoidjat. Kui mina kohale jõudsin ja politseiga suhtlesin, väitsid nemad, et ei saa midagi teha.

Tegelikult midagi hullu pole, Lexus viidi treilaga remonditöökotta ja anti asendusauto.
Ma olen alati avariides eksijatesse mõistvalt suhtunud ja asjad on iga kord sõbralikult lahenenud. Aga kui tegemist nii purjus juhiga, kes ei suuda enam kirjutada ja on selline argpüks, et ei julge oma tegude eest vastutada siis pidasin vajalikuks selle teistele ka teada anda. Huvitav, kas tegemist on foorumlasega?
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
to vr:
mõnusalt nõme töökaaslane sul on, kui hakkab joodikuga asju ajama ja mingeid pabereid tegema...
siin ei oleks mingit muud varianti, kui politseisse helistada. ja kohe!! Siis võib loota, et fikseeritakse midagi.
ja tegelikult alati , kui mingitki kahtlust kuskilt paistab, on targem politsei fikseerima kutsuda.
Pärast endal jama ja jooksimist vähem.
mõnusalt nõme töökaaslane sul on, kui hakkab joodikuga asju ajama ja mingeid pabereid tegema...
siin ei oleks mingit muud varianti, kui politseisse helistada. ja kohe!! Siis võib loota, et fikseeritakse midagi.
ja tegelikult alati , kui mingitki kahtlust kuskilt paistab, on targem politsei fikseerima kutsuda.
Pärast endal jama ja jooksimist vähem.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Mina tean seda vanadest kogemustest, tema samuti... nüüd.
Esimene kõne oli ka tegelikult politseisse, aga need ei viitsinud midagi teha. Joodik oli helistamise hetkel töökaaslase kõrval, võibolla oli see üks põhjus, miks esimeses kõnes politseiga ei öeldud kui tõsine asi tegelikult on. JUPO lubas pärast piirkonda jälgida, kui veel sõidab kuskil, aga seda alles pärast seda kui mina olin kohale jõudnud ja nendega suhelnud, vaevalt mingit tulemust on.
Rahalise kahju paberid on olemas, aga süüdlane oleks minu arust põgenemise ja täis peaga sõidu eest pidanud litaka saama.
Esimene kõne oli ka tegelikult politseisse, aga need ei viitsinud midagi teha. Joodik oli helistamise hetkel töökaaslase kõrval, võibolla oli see üks põhjus, miks esimeses kõnes politseiga ei öeldud kui tõsine asi tegelikult on. JUPO lubas pärast piirkonda jälgida, kui veel sõidab kuskil, aga seda alles pärast seda kui mina olin kohale jõudnud ja nendega suhelnud, vaevalt mingit tulemust on.
Rahalise kahju paberid on olemas, aga süüdlane oleks minu arust põgenemise ja täis peaga sõidu eest pidanud litaka saama.
Mainiks veel, et see pole mul esimene juhtum kus mõnele naisele on lihtsalt otsa sõidetud. Politsei ei kipu väga sündmuspaigale välja sõitma ja kui sõidabki siis läheb nii kaua aega, et pole midagi enam teha.
Kuigi telefoni teel on täpselt öeldud mida teha, on alati naised õnnetuna kohapeal. Süüdlane on saanud oma tahtmise, näiteks autod liigutatud nii, et pole enam võimalik süüdlast selgitada jne. jne.
Tavaline inimene ehmatab sellise asja peale üsna ära ja ei julge enam suurt midagi teha.
Kuigi telefoni teel on täpselt öeldud mida teha, on alati naised õnnetuna kohapeal. Süüdlane on saanud oma tahtmise, näiteks autod liigutatud nii, et pole enam võimalik süüdlast selgitada jne. jne.
Tavaline inimene ehmatab sellise asja peale üsna ära ja ei julge enam suurt midagi teha.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Politsei väljakutsumine õnnetuspaigale on ikka tõsine töö. Kui me viljandi-tartu maanteel õnnetusse sattusime kus meie autol tagumine ratas alt ära sõideti ja 180 kraadise pirueti tegime, helistasin politseisse ja nemad küsivad, et kas ikka on vaja. NO KRT MA POLEKS JU HELISTANUD KUI POLEKS VAJA. IDIOOD RSK. Sel krdi tainal 3-se bemmi juhil polnd lubegi.