Eks targemad kommenteerivad kui hästi või halvasti välja kukkus.
Lisatud failid
Rõõm kuulda! Kas võin ajuga läbi astuda? Peale kuulklapilt 9-5 klapile üle kolimist, kurdab naine et auto ei lähe ikka veel õieti edasi... Või peaks üles otsima selle juhtme, millega saab aju teada kas on manuaal- või automaatkast?Algselt postitas: sebastian
edit: see mul esimene softivariant, kus autom. boosti tabelid on asendatud manuaali omadega![]()
Algselt postitas: Cyber
Auto koha peal olev kirje (Auto: SAAB 9000CSE 2,3,1997 147KW automaat ) nõuab muututst... tõestusega..Ma usun et Maksim on nõu sulle hea hinna tegema..
Ilusti ja viisakalt pead küsima..
![]()
Algselt postitas: sebastian
Härra TFK kõne oli väga veenev, kujutan seda tunnet ette
Võtame asja natuke numbritesse: manuaalkastiga FPT arendab 0,9 baari juures 200hj, sama jõud viib autom. kastiga masinat juba 0,7 baari juures ja seda kõike väikese T25 turboga. T28RS puhub samade baaride juures KÕVASTI rohkem, kui T25!
Nüüd võib ainult ette kujutada, mida teeb T28RS autom. kastiga masinaga 1,5 baari juures. See on kindlasti elamus omaette.
Aga...be careful TFK ja ära üle 5000 pöörde täie buustilaksuga lase, düüsid jäävad nõrgaks ja segu lahjaks.
edit: see mul esimene softivariant, kus autom. boosti tabelid on asendatud manuaali omadega![]()
Algselt postitas: sebastian
Võibolla selline: http://www.speedparts.ee/pood/index.php?productID=182