Algselt postitas: Rästas
Selline sõidustiil ei sobi isegi erimärgistusega, vilkuritega sõidukile. Vedas, et keegi sel hetkel Õismäe poolt vasakpööret ei teinud, oleksite ninapidi koos olnud.
Seal on üks väike tee kust on vasakule võimalik keerata ja see oli mulle näha, rohkem ma ennast õigustada ei kavatse.
Jah see selleks igaljuhul tunnistan ennast oma rikkumises süüdi.
Läks halvasti, et politseid kohale ei kutsutud (ei mainitud joobes juhti).
Kui asjale juridiiliselt läheneda, siis kodanik K. K. on liiklusõnnetuse teate vormistamisel osalenud ja seda oma allkirjaga kinnitanud. Ei ole ühtegi tõendit sündmuskohalt põgenemise ja joobeseisundis juhtimise kohta, teda ei ole ka eelnimetatus vastutusele võetud ega karistatud. Seaduse silmis on ta vaid kerge (inimohvriteta) liiklusõnnetuse põhjustamises süüdi. See, mida sa avalikult rahvale lugeda tõid koos tema kodanikunime avaldamisega on seaduse järgi laim, mille peale ta võib esitada hagi ja ta saab õiguse, sest tagant järele ei ole võimalik alkoholijoovet tõestada ning sündmuskohalt põgenemist de juré ei olnud, sest tema allkiri seisab liiklusõnnetuse teatel.
Karm küll, aga las see nimi siiski jääb kõigile nähtavaks.
Kui mina sündmuskohale jõudsin siis suhtlesin kohe politseiga ja ülesin neile, et juht on purjus. Kuna juht oli lahkunud siis lubati piirkonnast otsida. Kas sündmuspaigalt on lubatud peale allkirja andmist kohe lahkuda ka siis kui teine osapool soovib asjaosaliste kohapeale jäämist kuni pea selge (korrektse otsuse tegemiseks politsei kutsumise kohta) või keegi olukorda selgelt hinnata suutev kohale jõuab?