Tere jälle kõik see pere. Olen saanud siit väga-väga palju asjalikku nõu ja abi nii otsinguga kui otse suheldes, seekord sooviks näiteks kasvõi täna sõita kellegi juurde, kes leiab 15-25 minutit aega, et kuulata ära, mis ideed mul tagasihoidliku eelarve juures on teha ng heliga ja siis anda nõu ja teeks mulle selgeks põhiasjad.
Autos on alpine makk, millel paneeli ekraanil tuli vist läbi ja nüüd tõmbas cd-mängija julmalt kriipse mu tutikatele ja väga armsatele plaatidele. Tahaks karistuseks ta prükkarisse saata

Esiustes kõlle pole, taga samuti mitte. Taha juhtmed lähevad, aga kui eest akna alt võetud kõlari sinna ühendasin, siis ei tulnud piuksugi, maki taga osad juhtmed tilbendavad niisama ja sotti ma millestki ei saanud.
Soov oleks osta mõni uus pioneer näiteks 2000 krooniga, mis mängib igasugu plaate ja osadel on vist ka USB pesa. Juhtmed vist kõik uued vedada, akna alla tänapäevased kõlarid ja siis kusagile veel veidi suurem kõlar või pisike woofer näiteks.
Mingi uitidee on mitte panne kõlareid esiustesse ega taha, vaid näiteks pisike woofer kuidagi paigutada keskkonsooli tuhatoosi, sigaretisüütaja asemele ja maha viilida veel mahutamiseks ka kasutult seisev nupurida, kus tõsi küll on mul olemas istmesoojenduse valmidus. Arvutitele käivad taha ju pisi-wooferid ja ma arvan, mulle see heli sobiks küll. Selle jaoks on vist vaja võimu, kuna makil sellist võimalust pole. Võibolla siis mingi suurem kõlar targem istutada sinna auku.
Paljudele on mu ideed kindlasti jaantatiklikud ja naeruväärsed:red:, aga siiski....on keegi, kes istuks mu ng-sse, vaataks mis asja ma seal teha tahan, ütleks kas selle raha eest ja tehniliselt on teostatav ja mida vaja läheb?