Kui paljud meist jätsid autovaba päeva puhul auto koju?
See oli eile. 22.09 ja kaasatud olid Tallinn ja Tartu.
Täpsem info siin. Ise kuulsin sellest hommikul autoga linna sõites Raadio Mania-st. Kuna elan Tallinnast eemal siis ilma autota tööle minek oleks olnud väga ebamugav, kuid mitte võimatu. (rongide sõidugraafik ei klapi)
Täpsem info siin. Ise kuulsin sellest hommikul autoga linna sõites Raadio Mania-st. Kuna elan Tallinnast eemal siis ilma autota tööle minek oleks olnud väga ebamugav, kuid mitte võimatu. (rongide sõidugraafik ei klapi)
ohh, jama. jama ja veelkord jama.... tavapärasel ajal tööle sõites pole sel aastal veel kordagi niisuguseid ummikuid olnud kui sel nn "autovabal" päeval. heh, isegi kui oleks teadnud, poleks see midagi muutnud... ühistranspordis koos sibulatega teise linna otsa seigelda? tänan, ei.
selles asjas, sry, on mul savi, kes mida arvata viitsib - ja pole palju neid, keda huvitab, kuis ma hakkama saan...
PS1 kuulasin kukust, kuis meie idanaabrite juures moskoovias seda nn "asja" aeti... kuigi saatest kumas läbi kerge irve me idanaabri aadressil (ka seal olid üüratud ummikud), polnd meil omal see asi karvavõrdki parem...
PS2 olgu, kasutasin olude sunnil ökonoomsemat autot
mis iseenesest oli juba kõva panus mu poolt ühisesse üritusse...
vaat nõnnamoodi.
selles asjas, sry, on mul savi, kes mida arvata viitsib - ja pole palju neid, keda huvitab, kuis ma hakkama saan...
PS1 kuulasin kukust, kuis meie idanaabrite juures moskoovias seda nn "asja" aeti... kuigi saatest kumas läbi kerge irve me idanaabri aadressil (ka seal olid üüratud ummikud), polnd meil omal see asi karvavõrdki parem...
PS2 olgu, kasutasin olude sunnil ökonoomsemat autot

vaat nõnnamoodi.
Hommikul Järvevana tee ummikus seistes kuulsin ka sellisest päevast... iseenesest kurb, et nõrk teavitustöö oli. Minu puhu poleks see muidugi midagi muutnud, aga nii mõnigi oleks võibolla auto koju jätnud.
Ükskord sattusin olude sunnil trammi... ei olnudki nii hull kui ma arvasin. Koju jõudsin enam vähem sama ajaga, arvestades trammipeatusesse kõndimist ja sealt koju kõndimist.
Aga senikaua kui jõuan, senikaua ka
Ükskord sattusin olude sunnil trammi... ei olnudki nii hull kui ma arvasin. Koju jõudsin enam vähem sama ajaga, arvestades trammipeatusesse kõndimist ja sealt koju kõndimist.
Aga senikaua kui jõuan, senikaua ka

- CrasherFox
Mul pea iga tööpäev autovaba.
Möni hommik ainult naine viib tööle.
Et trammiga tööl käies ma vöidan nii ajas kui ka säästan VÄGA palju rahas.
Et ma soovitan Trammi kasutada tööle minekux ja tulekux ja veel keskonna söbralik
Vähemalt kui töötad kuskil Foorumi juures.
Möni hommik ainult naine viib tööle.
Et trammiga tööl käies ma vöidan nii ajas kui ka säästan VÄGA palju rahas.
Et ma soovitan Trammi kasutada tööle minekux ja tulekux ja veel keskonna söbralik

Vähemalt kui töötad kuskil Foorumi juures.
Hee... ei olnud ka mina kuulnud, et selline päev meil on. Eile oleks ehk muidu auto võinud koju jätta küll, sest ilm oli autovabaks päevaks ju super. Samas on ka minul see mure, et ühistranspordiga tööle liiklemine on keerukas, sest tuleb palju käia jala ning istuda bussilt trammile jne. Ajakulu on ikka liiga suur.
Sain ka alles eile õhtul teada, et selline päev on, kuid käin igapäevaselt tööl ühistranspordiga, siis ei olnudki vaja autot kasutada.
Iseenesest muidu toetan sellist autovabapäeva ideed ja jätaks autoga minemata küll, kui just hädavajadust pole.
Iseenesest muidu toetan sellist autovabapäeva ideed ja jätaks autoga minemata küll, kui just hädavajadust pole.

Eile oli kesklinna poolt natuke enne tammsaare-järvevana teed käruga auto risti tee pealAlgselt postitas: Jupats
Naljakas jah, et autovabal päeval oli aasta üks suurimaid liikluskaoseid.

Paraku ühest linna servast teise töölkäimine pole just ühistranspordi poolt toetatav tegevus - niikaua kui autoga 2+ korda rutem tööle saab, ei ole eriti muutust paista.
Tegelikult elaks hea meelega hoopis kusagil siin Kloostrimetsa lähikonnas, et saaks jala tööle minna, selleks peaks siis ilmselt mõnel loteriil suurema summa võitma.
Ja sellised kampaaniaüritused ei suuda tegelikult midagi paremaks muuta ... rohkem nagu linnuke kirjas või nii
Tegelikult elaks hea meelega hoopis kusagil siin Kloostrimetsa lähikonnas, et saaks jala tööle minna, selleks peaks siis ilmselt mõnel loteriil suurema summa võitma.
Ja sellised kampaaniaüritused ei suuda tegelikult midagi paremaks muuta ... rohkem nagu linnuke kirjas või nii

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

mina kah selliseid kampaaniaid ei salli, mõttetu raha tuulde loopimine. Kuigi ise kah käisin täna veloga tööl, olen terve suvi käinud kui vähegi ilma on, 15 km kruusateid 
Aga minu põhjus palju proosalisem kui mingi kampaania, lihtsalt nutu maitse tuleks kurku kui peaksin oma Anniga neid kruusateid logistama:P

Aga minu põhjus palju proosalisem kui mingi kampaania, lihtsalt nutu maitse tuleks kurku kui peaksin oma Anniga neid kruusateid logistama:P
Käin küll koolis, mitte tööl ning kool on kohe ühikakõrval, siis linnas asjatamised teen ikkagi kas jala või jalgrattaga. Ilmad ju ilusad ja rattaga on lihtsalt tore sõita 
ka 5km ja 10km pikkuseid vahemaid.

ka 5km ja 10km pikkuseid vahemaid.