Kui paljud meist jätsid autovaba päeva puhul auto koju?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Millal see oli? See kehtib üleriigiliselt?
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

See oli eile. 22.09 ja kaasatud olid Tallinn ja Tartu.
Täpsem info siin. Ise kuulsin sellest hommikul autoga linna sõites Raadio Mania-st. Kuna elan Tallinnast eemal siis ilma autota tööle minek oleks olnud väga ebamugav, kuid mitte võimatu. (rongide sõidugraafik ei klapi)
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Ei siis on minuga kõik ok :D Mul polnd benssu ja auto seisis. Võin uhke olla.
muuseas

ohh, jama. jama ja veelkord jama.... tavapärasel ajal tööle sõites pole sel aastal veel kordagi niisuguseid ummikuid olnud kui sel nn "autovabal" päeval. heh, isegi kui oleks teadnud, poleks see midagi muutnud... ühistranspordis koos sibulatega teise linna otsa seigelda? tänan, ei.
selles asjas, sry, on mul savi, kes mida arvata viitsib - ja pole palju neid, keda huvitab, kuis ma hakkama saan...

PS1 kuulasin kukust, kuis meie idanaabrite juures moskoovias seda nn "asja" aeti... kuigi saatest kumas läbi kerge irve me idanaabri aadressil (ka seal olid üüratud ummikud), polnd meil omal see asi karvavõrdki parem...
PS2 olgu, kasutasin olude sunnil ökonoomsemat autot :P mis iseenesest oli juba kõva panus mu poolt ühisesse üritusse...

vaat nõnnamoodi.
Renault Espace '07 2,2 102kW Pilt
napoleon
Auto:

Kui kunagi rikkaks ja ilusaks saan, siis ajan autovaba päeva puhul mõne kõrgemalt lendava masina angaarist välja:D Seni peab ka autovabal päeval ilma tiibadeta Saabiga liikuma:)
Eleri

Ikka autoga, ei vaimusta väga 1.5km jala, buss, teine buss, jalutuskäik, troll, 1 km jala tööle käimine:D
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
kjah

Minu suhtes suht halvale päevale sattus see autovaba päev kuna esmasp. on ainuke päev kui ma autoga kooli põrutan.
Kasutaja avatar
Jürts
Auto: 9-3, 1.9 TTiD Vector

Mina täitsa meelega jätsin auto eile koju.
Joonas

Hommikul Järvevana tee ummikus seistes kuulsin ka sellisest päevast... iseenesest kurb, et nõrk teavitustöö oli. Minu puhu poleks see muidugi midagi muutnud, aga nii mõnigi oleks võibolla auto koju jätnud.

Ükskord sattusin olude sunnil trammi... ei olnudki nii hull kui ma arvasin. Koju jõudsin enam vähem sama ajaga, arvestades trammipeatusesse kõndimist ja sealt koju kõndimist.

Aga senikaua kui jõuan, senikaua ka :drive:
Kasutaja avatar
CrasherFox

Endal tuli samuti esimene kuulmine kampaaniast Järvevana teel ummikus. Ei olnud küll kusagil vähemast liiklusest märke näha, vähemalt mitte tipptundidel, kus ma ise liikluses olema pidin.
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

eile juhtumisi ei old ühtegi sõitu niiet läks asja ette
roomlane

Siit loen esimest korda, et mingi autovaba päev. Oleks võinud siis päevakese varem teada anda :) ! Ilm oli muidu ilus...
55581286
anthillse

Mul pea iga tööpäev autovaba.
Möni hommik ainult naine viib tööle.
Et trammiga tööl käies ma vöidan nii ajas kui ka säästan VÄGA palju rahas.

Et ma soovitan Trammi kasutada tööle minekux ja tulekux ja veel keskonna söbralik :headbang:
Vähemalt kui töötad kuskil Foorumi juures.
nampat

Hee... ei olnud ka mina kuulnud, et selline päev meil on. Eile oleks ehk muidu auto võinud koju jätta küll, sest ilm oli autovabaks päevaks ju super. Samas on ka minul see mure, et ühistranspordiga tööle liiklemine on keerukas, sest tuleb palju käia jala ning istuda bussilt trammile jne. Ajakulu on ikka liiga suur.
tanelkro

Sain ka alles eile õhtul teada, et selline päev on, kuid käin igapäevaselt tööl ühistranspordiga, siis ei olnudki vaja autot kasutada.

Iseenesest muidu toetan sellist autovabapäeva ideed ja jätaks autoga minemata küll, kui just hädavajadust pole.:)
Kasutaja avatar
rts

Kui ilm ikka vähegi kuiv on, siis käin tööl jalgrattaga :) Tipptunni ajal liigun oluliselt kiiremini, kui autod ja ühistransport. Ja mis peamine - bensu ja rahakulu = null.
Ja nii ka eile, autovabal päeval, käisin tööl rattaga
snowguy

mina jätsin koos autoga iseenda eile koju:D
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Naljakas jah, et autovabal päeval oli aasta üks suurimaid liikluskaoseid. Ise ei jäta autot kunagi koju. Kui tööajal liiklemiseks ühistransporti, siis peaks mu tööpäev olema ca 36 tundi pikk...
ttlauri

Ei jätnud autot koju. No lihtsalt peaks kell 5 hommikul ärkama ilmselt, et kell 9 kusagile südalinna tööle jõuda ühest tallinna äärest.:(
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Algselt postitas: Jupats
Naljakas jah, et autovabal päeval oli aasta üks suurimaid liikluskaoseid.
Eile oli kesklinna poolt natuke enne tammsaare-järvevana teed käruga auto risti tee peal :thumb:. Ise sõitsin linna poole.. Saba oli juba tondi ristil. Tagasi tulles, 5 minutit hiljem, oli saba juba silla teisel poolel. :thumb: Vahest on hea, kui teada Tallinna vingeid tänavaid.
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Paraku ühest linna servast teise töölkäimine pole just ühistranspordi poolt toetatav tegevus - niikaua kui autoga 2+ korda rutem tööle saab, ei ole eriti muutust paista.
Tegelikult elaks hea meelega hoopis kusagil siin Kloostrimetsa lähikonnas, et saaks jala tööle minna, selleks peaks siis ilmselt mõnel loteriil suurema summa võitma.
Ja sellised kampaaniaüritused ei suuda tegelikult midagi paremaks muuta ... rohkem nagu linnuke kirjas või nii :(
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Mart900

mina kah selliseid kampaaniaid ei salli, mõttetu raha tuulde loopimine. Kuigi ise kah käisin täna veloga tööl, olen terve suvi käinud kui vähegi ilma on, 15 km kruusateid :headbang:
Aga minu põhjus palju proosalisem kui mingi kampaania, lihtsalt nutu maitse tuleks kurku kui peaksin oma Anniga neid kruusateid logistama:P
flood
Auto:

Käin küll koolis, mitte tööl ning kool on kohe ühikakõrval, siis linnas asjatamised teen ikkagi kas jala või jalgrattaga. Ilmad ju ilusad ja rattaga on lihtsalt tore sõita :)

ka 5km ja 10km pikkuseid vahemaid.
saab9-3

Minulgi jäi auto koju. Seda lihtsalt sel põhjusel, et nii ilusate ilmadega on väga mõnus liikuda mootoriga kaherattalisega. Autovabast päevast lugesin esimest korda siit foorumist..
Vasta