..Täna tallinnnast rapla sõites võttis minul 7.8 liitrit umbes sajale.alevi vahel sain kaa veel sõidetud .
Alevi vahel umbes mul 11 liitrit sajale..Ei rüüpa ta midagi nii palju
Äkki keegi saaks anda hüva nõu??
Algselt postitas: pakkam
..Täna tallinnnast rapla sõites võttis minul 7.8 liitrit umbes sajale.alevi vahel sain kaa veel sõidetud .
Alevi vahel umbes mul 11 liitrit sajale..Ei rüüpa ta midagi nii palju
Ja nagu ma aru saan, käib sõit ilma vastava kvalifikatsioonita
Eee nagu ilma lubadeta w???:D
Ma ei saa aru, mida irvitada? Liikuv surmakutsar oled oma seitsmetuhandese tonnisega. "Luba ei sõida, mees sõidab":bs: Ajukääbik

Kui ise roolis polnud, siis muidugi vabandan, aga muljet küll sellist pole siit jutust jäänud. Saaks kusagil külavahel keebetada, aleviku bussijaamaplatsil või poe ees ainumasel asfaldil ketsi tõmmata.....

Ma ei saa aru, miks selles teemas tehtud eelnevate avalduste peale seda asja siin kinni pole pandud?
OT: tulin just matustelt:drink:
Eee mis on sinu probleem mees?????
Surmakutsar oled võibolla sina,,,Oma saabiga.Ma ei ole üks nendest kellele meeldib kihutada ja ma ei tea mida veeel......Ma olen rahulik.ei ole mul vaja kimada mis hull nagu...kui sa ei tea midagi siis ära palun räägi.....
Surmakutsar oled võibolla sina,,,Oma saabiga.Ma ei ole üks nendest kellele meeldib kihutada ja ma ei tea mida veeel......Ma olen rahulik.ei ole mul vaja kimada mis hull nagu...kui sa ei tea midagi siis ära palun räägi.....
vabandust.Missmoodi ma saan teema lukku panna???
Ostuabina on see teema end tõesti ammendanud...
Kui tahad autost rääkida, kirjuta Lugejate Autod alla. Kui on probleeme, küsimusi, siis loe eelnevalt foorumit, tõenäoliselt leiad vastuse. Juhul kui mitte, tee vastav teema õigesse alajaotusesse. Ning olgu nad sisutihedamad kui senised!!!
terv, teager