Mootor teeb prrprrr

Vasta
Sohne

2.3 169kw teeb kohapeal tühikäigub prrrrr. Kui käik sisse panna (ükskõik milline - automaatkast), siis kaob ära. Hästi on vasakust koopast kuulda - seega midagi juhipoolel.

Kas jälle mingi tüüpviga?
aivar

Mul tegi mootor ükskord prr prr prrrt aga kui võtme välja võtsin siis kadus ära.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

ja minu oma teeb önnnn-önnnnnn... aga samamoodi kaob ära, kui võti välja võtta. ei tea, kas viga rooli ja istme vahel?
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

subarud ja 9-3'd :freak: .... ilmselt on tegu tüüpveaga jah:fight:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Krt ma vihkan selliseid inimesi. Midagi tarka ei öelda, ei proovitagi. Lihtsalt minnakse nõmedate kommentaaride peale välja:bs: Lastead, lämme nokime selle kallal ja siis võtame järgmise ette.

Sohne proovi pisut täpsustada, kas on võimalik selgemaks teha kust heli täpsemalt tuleb.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

mhmh.. iseloomustame heli.. hmm.. minu arust on olemas inimesel kõrvad ning on olemas inimesi, kes teab, mis asi mingit häält teeb/võiks teha.
mm17

mhmh, ja on ka inimesi, kes soovivad ise asjale käe külge panna ja enne käe külge panemist natuke asjade tagamaad uurida. iga pisiasja pärast ei hakka ju teenindusse minema. selline ironiseerimine on küll kohatu, kui ei meeldi postitus pigista silmad kinni.
Trionic
Saabiguru

Kasti padi,mootori kandur(id),mootori padjad,lahtine downpipe jne. Võimalusi palju.Näita mõnele teadjale.
Kasutaja avatar
macadam

Või võta moblaga heliklipp ja lae üles - ehk keegi jagab niimoodi vea ära ;) Nõustun ka SAABNINETHOUSAND postitusega, et igasugust kahemõttelist juttu pole vast mõtet siia kirjutada. Vaevalt, et kasutaja mootori töötamise hääle pärast siia kirjutas :nono:
Vasta