2.3 169kw teeb kohapeal tühikäigub prrrrr. Kui käik sisse panna (ükskõik milline - automaatkast), siis kaob ära. Hästi on vasakust koopast kuulda - seega midagi juhipoolel.
Kas jälle mingi tüüpviga?
Mootor teeb prrprrr
ja minu oma teeb önnnn-önnnnnn... aga samamoodi kaob ära, kui võti välja võtta. ei tea, kas viga rooli ja istme vahel?
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
subarud ja 9-3'd
.... ilmselt on tegu tüüpveaga jah:fight:

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Krt ma vihkan selliseid inimesi. Midagi tarka ei öelda, ei proovitagi. Lihtsalt minnakse nõmedate kommentaaride peale välja:bs: Lastead, lämme nokime selle kallal ja siis võtame järgmise ette.
Sohne proovi pisut täpsustada, kas on võimalik selgemaks teha kust heli täpsemalt tuleb.
Sohne proovi pisut täpsustada, kas on võimalik selgemaks teha kust heli täpsemalt tuleb.
mhmh.. iseloomustame heli.. hmm.. minu arust on olemas inimesel kõrvad ning on olemas inimesi, kes teab, mis asi mingit häält teeb/võiks teha.
mhmh, ja on ka inimesi, kes soovivad ise asjale käe külge panna ja enne käe külge panemist natuke asjade tagamaad uurida. iga pisiasja pärast ei hakka ju teenindusse minema. selline ironiseerimine on küll kohatu, kui ei meeldi postitus pigista silmad kinni.
Kasti padi,mootori kandur(id),mootori padjad,lahtine downpipe jne. Võimalusi palju.Näita mõnele teadjale.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Või võta moblaga heliklipp ja lae üles - ehk keegi jagab niimoodi vea ära
Nõustun ka SAABNINETHOUSAND postitusega, et igasugust kahemõttelist juttu pole vast mõtet siia kirjutada. Vaevalt, et kasutaja mootori töötamise hääle pärast siia kirjutas
: