Algselt postitas: NO FEAR
Kui te siis räägite, et halva nähtavuse korral võib udutulesi kasutada, kas siis lähi- või kaugtuledega siis kui on ikka pime sügise- või talveöö, kas sa mees näed üle 300 meetri? Siis on sul küll suured silmad;)
Ma ei riku seadust, kui sõidan pimedas, kottpimedas ja põletan lisaks tavatuledel ka udukaid. Rääkige, mida te tahate, aga mina olen seda §2 lg 9 välja lugenud. Kes vaielda tahab, laske käia.
Loe siis §180-st see ka välja, et kaugtuledega ei tohi üldse udukaid koos kasutada..

§180. Eesmised udutuled võivad põleda sõidu ajal ainult koos lähituledega või lähitulede asemel, kui nähtavus on halb.
Üldiselt olen samuti seisukohal, et udukaid tuleb siiski asja pärast kastuada. Niisama ei anna nad suurt midagi juurde, tekitavad vaid heleda laigu nina ette ja see tegelikutl hoopis halvendab kaugele vaatamist (lisakauged on ikka hoppis teine teema). Olen oma autoga proovinud, no ei ole kasu neist niisama põletamisel. Ikka siis kui tõesti udu on ja lähituled hakkavad juba "seina" ette tekitama. Ja mind häirivad vastutulevad udukad linnapildis. Elan Nõmmel ja seal on piisavalt kitsaid tänavaid ja kui sulle ikka tuleb vastu 2 tule asemel 4, siis no karju appi... oma teeservagi ei näe...

rääkimata ilma helkurita oinastest teeservas. Üksinda metsa vahel kasutagu, aga olgu siis viisakad ja vastutulija puhul keeraku maha.