intercooler`i valmistamine

Kõigest, mis teeb teie auto koledamaks, aeglasemaks ja muul viisil erinevaks.
Vasta
daags

Kas keegi on lasknud teha originaalist veidi effektiivsemat intercoolerit ? Minu teada peaks ES tuuning tegema, aga kas on veel, keda oskate soovitada ?:?
Tänud.
Võimsust pole kunagi piisavalt
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

http://www.speedparts.se/shop/prod/sp_m ... oler.shtml
Ei usu et kohapeal tehes väga palju soodsam tuleb. Ma ise uurisin mõni aed tagasi sama asja, lõpuks tellisin Speedpartsist :cool:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No sellest summast seal ikka peaks pisut odavamalt saama, kui siin teha. AndrusFJR-il on ES-is tehtud IC.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Suhteliselt odavalt saaksid sealt
Tõsi, peab natuke ka ise vaeva nägema et mahuks, nn bolt on need kuulerid kindlasti pole.
Siin pilte kuidas üks põhjanaaber oma Saabile sellise külge montinud.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

MINA POOLDAN alternatiivi mingile kallile jupile. Väga hea näide SIIN Kerige pisut alla poole ja leiate mis asja cooler on kasutusele võetud:evil: http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 4%26sa%3DN
daags

Loomulikult näen ise ka vaeva- max mõõdud, kuju jne annan ette- ehk teen eelnevalt eeltöö ära. Tegelikult on võimalik ka see variant, et osta ise kärg, keevitada otsad ja teha kõik täpselt enda autole.
Kuid kuna eesmärk oleks võimalikul hea koostekvaliteet, siis oleks mõistlik asi ikka õige kingsepa juures teha.:cool:
Trionic
Saabiguru

Keisei Racing vahendab hiinas toodetud IC`d.Nendega sõidab enamik tuunitud masinaid eestis.Hind on odavam,kui ise tehes ja kvaliteet väga hea.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Minu ühe parima sõbra ajutine (oli ta seal esimest korda pool kuud, järgmine aasta läheb uuesti) ülemus Sten Parner ütles, et pole mõtet enam ise asju teha. Hiinlaste toodetav kaup on konkurentsilt niivõrd odav.
Andrus99
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Trionic
Keisei Racing vahendab hiinas toodetud IC`d.Nendega sõidab enamik tuunitud masinaid eestis.Hind on odavam,kui ise tehes ja kvaliteet väga hea.

Just nimelt, kui mõni neist standardmõõtudest sobib. Mu autole ei sobinud, seega lasin ES-racingus teha.
Speedpartsi coolerite hinnad on ikka väga kirved mu arust...
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Algselt postitas: AndrusFJR
Speedpartsi coolerite hinnad on ikka väga kirved mu arust...
On tõesti, aga lähevad ka üsna täpselt stock kuuleri asemele.
Eks mugavuse eest tuleb maksta..
iroman
T-viirus+

hiina coolerid on kvaliteetsed ja sigaodavad,teeb kohe hinge täis.soovitan a-la 9-5 ic mõõdus klgedele v6i üles torudega coolerit paigutatuna alla,stange ava juurde.mitte iluvõre taha.
daags

m6te on jah panna alla, stange ava juurde, praegugi sealsamas. Samuti m6tlen, et peaks natuke stange avasid avardama, et tekitada suuremale ic`le paremat kylma 6hu juurdep22su. Aga neid hiinakaid peab uurima. Esmalt stange maha ja m66dud paika ajama.
Vasta