täna piki tammsaaret sõites auto lihtsalt kooles ära - selline tunne et keegi oleks hoo pealt süüte välja keeranud. kas on võimalik et asi on DI's? uuesti käivitades laseb käiata küll aga käima ei lähe. käiates tuli mingi hetk salongi ka kerge kärsakas. On Pärnus kellelgi üks üleliigne DI või siis annab enda oma proovida et kas asi on selles ja auto käivitub. Autoks on 1998 aasta 9-5 2.3l 125kw atm.
kui kellelgi on mingi otsene pakkumine siis võiks helistada 53467693 ja äkki siis sobivusel saame kaubale.
vajan abi: auto kooles ära
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kui ei käivitu, siis ära käia, see suretab su DI ka siis, kui see juba surnud ei ole... Pärnus on kod. Ivomets. Ma küll ei tea, kas tal hetkel mõnda musta 4-se DI-ga autot on. Musta DI-ga autot võib veel sealkandis Tarmiidi ja Factori istumise alt leida..
Iseasi, kas nad saadaval on...

Ei hakka targemate arvamust kahtluse alla seadma, aga uudishimust küsin, millest see tuleb? Mul suri DI kõige sobivamas kohas, kus üldse surra saab - Laki Troosti ees ja oli täpselt samuti nagu keegi oleks süüte välja keeranud ja rohkem mitte üks piuks. Vikil polnud diagnoosi panemiseks vaja midagi muud peale nina - tundis trahvo(õli?) kärsahaisu.... ja mina pikalt ei käianud... proovisin kaks korda 2-3 sekundit starterit anda ja kuna targemad mõne sammu kaugusel olid, ei hakanud midagi rohkem katsetama ega leiutama vaid läksin nõu küsima.
ivomets aitas hädast välja. tal oli üks prooviks anda - vahetus tehtud ja autol olid jälle hääled sees. see on nüüd siis selge et asi oli selles. ma vähemalt loodan
nüüd aga teine probleem et vaja omale uus soetada. kas vaatama peab uut või käib ka kellegi kasutatud? ja kui palju see vigur üldse maksab?

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
siin yks kasut pakkuda:http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=9821
kasut peaksid ka pärnust leidma: keki romula, või mareki romula vana ark juures turba uulitsal.
kasut peaksid ka pärnust leidma: keki romula, või mareki romula vana ark juures turba uulitsal.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Teatud aastakäikude T7 juhtimisega masinatel vahetati üleilmse kampaania korras kassetid(vist kuni MY07ni).Eelduseks loomulikult korraliste hoolduste-remondi teostamine margiesinduses,või mõnes muus diileri poolt aktsepteeritud töökojas.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989