Niisiis.. kuna mina selles alguses viidatud teemas ka huvilisena esinesin, siis ehk pakub kellegile huvi, millele ma ise lõpuks peatuma jäin. Kuna pikaajaline ilma makita sõit oli juba päris ära tüüdanud, siis ühel hetkel poes Kenwood KDC-W409 peale sooduspakkumist (kergelt alla 2k) kohates ei olnud midagi enam eriti pikalt mõelda. Keeratav volume-nupp, CD-d mängib (nii CD-R ja CD-RW), MP3-e oskab, mingi eriliselt jõle jõulupuu (mida need odava otsa pillid reeglina kahjuks endamuses on) ka just ei ole, sound isegi üllatas natuke, sest isegi kombinatsioonis LOUD + bass +8 ei saa õiget rullnoka "tümakat" kätte - mulle endale meeldib, aga igaüks peaks enne ostmist ise üle kuulama. Raadiojaamu vahetab suht aeglaselt (olen jah selline plõksija tüüp), paneeli karp (õigemini selle lukk) läks esimese mahakukkumisega katki, aga muidu on ennast korralikult üleval pidanud. Poogen, vähemalt on autos hääl jälle sees.
Ja see et ma esisillast mingit kolinat olen viimasel ajal kuulma hakanud, vist ikkagi konkreetse maki viga ei ole, sest ka sõites hakkab juba tundma et amordid suht viimase veerandi peal on. Hea et sai suht odav makk ostetud..