Arumaeisaa kustkaudu see müra siis salongi kandub? Mul on tunne nagu oleks kuskil avaus esisilla ja käigukasti piirkonda. Või kisub asi jälle rohelise plangu teemaks?Algselt postitas: JupatsTulemüüril ka see paks 5cm vaip.
Lihtsalt viltvaip ei tööta eriti heli-isolaatorina.Ta on rohkem detailide vahelise tühja ruumi sisemise akustika summutamiseks.Ehk siis näiteks ukse sisepleki ja kattepolstri vahel.Aga see müra, mis läbi uksepleki temani jõuab, läheb temast väikeste kadudega läbi.Algselt postitas: Jupats
Ei kujuta ka ette. Arvestades, kui hästi oli tulemüür kaetud, siis midagi erilist väga ei muuda. Tulemüüril ka see paks 5cm vaip.
AGa miks siis tundub mulle et mu tonnine on väga vaikne võrreldes 9-5-ga? 9-5 on täiesti puutumata, tonnisel on pigimatt ainult ustes ja taga. Aga põhjas on 2 kihti villa ning kogu armatuurlaud viimase piirini villa või svammi (et kõik mis võiks liikuda on kinni pressitud) täis topitud. Ette ma pigimatti ei viitsinud panna. St. miski võttis siiski müra maha aga mis? Tühikäigu vibra vastu aitaks ainult mootori ja käigukasti väljavahetamine V6 ja teistsuguse kastiga aga kõik muud hääled on algsega võrreldes oluliselt summutatud.Algselt postitas: sebastian Ainult väga minimaalselt toimib vilt seal heliisolaatorina mootoriruumist tulnud mürale.
Mhh...peab vist mikrofoniga salonge testima. Kui muud ei saa, siis võrdlemiseks mõned detsibellid ikkaAlgselt postitas: qdwin
AGa miks siis tundub mulle et mu tonnine on väga vaikne võrreldes 9-5-ga?
Ma veel risustan teemat kui lubatakse:) Tühikäigu vibratsiooniga on minu griffinil selline kogemus, et mingisugune vibratsioon ikkagi on vahel. Vahel nagu pole kaAlgselt postitas: qdwinAGa miks siis tundub mulle et mu tonnine on väga vaikne võrreldes 9-5-ga? 9-5 on täiesti puutumata, tonnisel on pigimatt ainult ustes ja taga. Aga põhjas on 2 kihti villa ning kogu armatuurlaud viimase piirini villa või svammi (et kõik mis võiks liikuda on kinni pressitud) täis topitud. Ette ma pigimatti ei viitsinud panna. St. miski võttis siiski müra maha aga mis? Tühikäigu vibra vastu aitaks ainult mootori ja käigukasti väljavahetamine V6 ja teistsuguse kastiga aga kõik muud hääled on algsega võrreldes oluliselt summutatud.Algselt postitas: sebastian Ainult väga minimaalselt toimib vilt seal heliisolaatorina mootoriruumist tulnud mürale.
Algselt postitas: Jupats
Rõhkudest ei oska hetkel midagi öelda, kuna Elmscan sai maha müüdud.