Plastiku keevitamine
-
MangustGrupp
võta maha, otsi mingi jootekolb ja pane teiselt poolt kuumaks, võib ka natukene muud plassmassi lisada, ehk paremaks oleks. välis poolt pannakse gruntiga ja muu kinni.. nägin mitu korra, need asju tegi tuttava remondikojas, ehk sõidavad =) ..aga jah, mu meelest parem ikka kasutatud terve osta, kuid soodsam pole
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: MangustGrupp
võta maha, otsi mingi jootekolb ja pane teiselt poolt kuumaks, võib ka natukene muud plassmassi lisada, ehk paremaks oleks. välis poolt pannakse gruntiga ja muu kinni.. nägin mitu korra, need asju tegi tuttava remondikojas, ehk sõidavad =) ..aga jah, mu meelest parem ikka kasutatud terve osta, kuid soodsam pole
no nii neid asju küll ei tehta.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
-
Fabrik
- Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.
Kunagi sai omegal lastud kuskil teha, siis lõigati väike kraav sinna prakku, fikseeriti õige asend ja siis miski spets kuuma plastukuga täideti kraav ära. Minu arust armatuuri ei pandud. Natuke jahtus (sulas kokku) ja valma. Õnneks hall pamper ja täide ka hall ning värvi ja pahtlit tahtnud.
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Airflow tagumist stanget ei saa esindusestki enam, ning seal oleks ta maksnud 5000+ eeki. Lammutusest ei hakka rääkimagi. Suvel tahaks kõik terve plastringi jaoks teha klaasriide vormid, juhuks kui mõni huviline soovib midagi küljest ära sõita. Ma ei julge ennem näppima hakata kui pole väga head infot saanud, kui ei saagi siis tuleb viia parandusse 
Plasti nö. keevitus on olemas küll , kuid nagu aru olen saanud, siis sa täna maksta eriti ei taha. Seega puuri augud ja õmble kinni, õmblus traadi kohtadesse tee ka kraav ja vala epo vaiguga üle. Auto remondiks mõeldud vaik ei jää rabe ja võimaldab pärast stange pahtliga pahteldada.
Kui teed täpselt ja hoolikalt on tulemus ilus ja kestev.
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: janek555
Plasti nö. keevitus on olemas küll , kuid nagu aru olen saanud, siis sa täna maksta eriti ei taha. Seega puuri augud ja õmble kinni, õmblus traadi kohtadesse tee ka kraav ja vala epo vaiguga üle. Auto remondiks mõeldud vaik ei jää rabe ja võimaldab pärast stange pahtliga pahteldada.
Heh ma sain alguses aru, et Janekul on omal keevitus olemas
Rootsis aeg-ajalt tuleb neid müüki,
märkasin ka kunagi siin http://www.bildelsbasen.se/ tervelt airflow paketti.
märkasin ka kunagi siin http://www.bildelsbasen.se/ tervelt airflow paketti.