9-5 viskab suitsu ja kärsakat summutist.
Rikke lahendus: Karterituulutus korda teha,paigaldada parendusKIT,Puhastada klapikaane õlipüüdur,arvatavasti vahetada turbo.Kui tuulutus toimima ei hakka,tuleb vahetada kolvigrupp.Preventiivselt ka klapitihendid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- 95SELaunch
oli sama viga, vakuumvoolikud
-
Kõik tshekid ja asjad on olemas. Esinduse arvutites on see kõik sees. Selles pole kahtlust, et kõik tööd esinduses tehtud on. Tuleb välja, et turbo on kööga. Nende poolt uue turbo hinnaks on pea 17 000 krooni. Lisaks avastasid 5000 eest pukse mida võiks vahetada aga seda ma veel vaatan missugused puksid vahetamist tahavad. Turbo kohta nii palju, et lähen sõbra jutule kes parandab turbosid. Kui tema mind aidata ei oska siis otsin mingi taastatud turbo. 16 000 krooni mul küll ei leidu.
Lisaks, tuulutuse puhastus tehti talle just hiljuti.
Meilt saad turbo pea 2 korda odavamalt.
Algselt postitas: Toomaspecu
Kõik tshekid ja asjad on olemas. Esinduse arvutites on see kõik sees. Selles pole kahtlust, et kõik tööd esinduses tehtud on.
Mis firmat sa esinduse all silmas pead?
Siis võib neist uskuda ka mootoripesu 
Kui asjalikku suhtumist soovid peaksid tallinna tulema, kas Viking Motors,Troost auto või Saabianti.
Carringus saad jätkuvalt näiteks õli vahetada vms.

Kui asjalikku suhtumist soovid peaksid tallinna tulema, kas Viking Motors,Troost auto või Saabianti.
Carringus saad jätkuvalt näiteks õli vahetada vms.
-
Algselt postitas: iisak
Vaata U2U!
Mis see U2U on?

Soovitan ikka veelkord tähelepanu pöörata, et siin teemas on koduvalt räägitud karterituulutuse KIT'i paigaldamisest, mitte pelgalt tuulutuse puhastamisest. Carring paraku viimati ei teadnud midagi sellise KIT'i olemasolust ja vajalikkusest. Samuti tasuks veenduda, kas tegemist ikka on veel margiesindusega, www.saab.ee lehelt on viide Carringu teenindusele igatahes kadunud.
-
Algselt postitas: Trionic
Rikke lahendus: Karterituulutus korda teha,paigaldada parendusKIT,Puhastada klapikaane õlipüüdur,arvatavasti vahetada turbo.Kui tuulutus toimima ei hakka,tuleb vahetada kolvigrupp.Preventiivselt ka klapitihendid.
kas Teil seal sama jutt kõigidele? umbes sama kuulsin teie teenindusses*kolvigruppi kohta*, kuid enda masin ega ei suitsu ega õli ei tarbi jne mingi nälja nurk.
-
Ma lihtsalt üritan teda tööle saada. Muuga tegelen hiljem kui rahakott kannatab. Peaks juba täna teada saama kas mu turbot üldse parandada saab. Loodetavasti saab. Lõtk oli sees aga vähemalt võll ei ole katki keskelt.
Algselt postitas: MangustGruppAlgselt postitas: Trionic
kas Teil seal sama jutt kõigidele? umbes sama kuulsin teie teenindusses*kolvigruppi kohta*, kuid enda masin ega ei suitsu ega õli ei tarbi jne mingi nälja nurk.
mis jutt et ei tarbi, sinu enda sõnad:
Hakkas õli kaduma... + sinist värvi heitgaasid tulevad... kasutasin BP Visco 7000 täisünt jn jne 5w30 vist.. nüüd jälle tuli õli lisada, tarbimine 1L/1500km ca ~!!!! panin Lukoili 5w40 sünteetika - KADUS KÕIK, heitgaasid okey, õli ei tarbi...
Vaevalt siiani suudab keegi uskuda et õlivahetusega kadus selline probleem. Sellepärast pigem sulle seda juttu räägiti. kahjuks käivad need probleemid 9-5ga kaasas.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Algselt postitas: MangustGruppAlgselt postitas: Trionic
Kas keegi maksab sulle selle eest,et sa pidevalt üritad siin musta valgeks rääkida,inimesi hämada ja desinformeerida,oma enese sõnu süüa jne.
Me võiks ka näiteks sinu auto müügiteemasse kirjutada selle pika vigade nimekirja,mille sulle ette kandsime,kuid millest eriti sõnagi näha pole seal.
Siis saab näha,kas usutakse sind või siis hoopis meid Iisakuga,Elerit,mad1,T8,Teagerit,suurt,ivometsa jne.
Natuke tüütuks läheb seda sisutut pläma iga päev lugeda ja veelgi kurvem,kui mõni seda tõese info pähe peaks võtma.
-
Algselt postitas: EleriAlgselt postitas: MangustGruppAlgselt postitas: Trionic
mis jutt et ei tarbi, sinu enda sõnad:
Hakkas õli kaduma... + sinist värvi heitgaasid tulevad... kasutasin BP Visco 7000 täisünt jn jne 5w30 vist.. nüüd jälle tuli õli lisada, tarbimine 1L/1500km ca ~!!!! panin Lukoili 5w40 sünteetika - KADUS KÕIK, heitgaasid okey, õli ei tarbi...
Vaevalt siiani suudab keegi uskuda et õlivahetusega kadus selline probleem. Sellepärast pigem sulle seda juttu räägiti. kahjuks käivad need probleemid 9-5ga kaasas.
jep - see oli enne TURBO vahetamist

-
Algselt postitas: TrionicAlgselt postitas: MangustGruppAlgselt postitas: Trionic
Kas keegi maksab sulle selle eest,et sa pidevalt üritad siin musta valgeks rääkida,inimesi hämada ja desinformeerida,oma enese sõnu süüa jne.
Me võiks ka näiteks sinu auto müügiteemasse kirjutada selle pika vigade nimekirja,mille sulle ette kandsime,kuid millest eriti sõnagi näha pole seal.
Siis saab näha,kas usutakse sind või siis hoopis meid Iisakuga,Elerit,mad1,T8,Teagerit,suurt,ivometsa jne.
Natuke tüütuks läheb seda sisutut pläma iga päev lugeda ja veelgi kurvem,kui mõni seda tõese info pähe peaks võtma.
mulle keegi ei maksta =))) Ning endal ei ole midagi vastu kui panete mis vead minu autoga on, olen vaid huppy sellega - keegi ei ütle pärast ah vot seda sitta ma sain tema käest - juhul kui selliseid vead on =)))
aga kui temal JUST hakkas viskama suitsu, siis kolvigruppi see kuidagi ei saa olla, turbiini viga..
aga okey =) olete spetsialistid

mul nagu nii on teine auto bmw ja tegutsen rohkem sellega hetkel, kuna 5.0 on ikkagi 5.0
-
Nii, sai korda auto. Turbo oli pekkis. Kõik kokku läks 4210 krooni. Turbole sai uue eluiga sisse. =)
Turboga juhtus selline nali, et bensiini mootoritest tuleb selline heitegaas mis kasvatab kivi turbo tiivikute peale ja seda tekkis liialt ühele tiiviku poolele mis viis tiiviku balansist välja ja kulutas lõtku sisse. Puhastati ära korralikult, uued puksid ja värgid sisse. Nüüd eks näis mis juhtuma hakkab. Vähemalt sain tööle. Olin juba unustanud kui mugav ta tegelikult on võrreldes mu venna 900'ga. =)
Turboga juhtus selline nali, et bensiini mootoritest tuleb selline heitegaas mis kasvatab kivi turbo tiivikute peale ja seda tekkis liialt ühele tiiviku poolele mis viis tiiviku balansist välja ja kulutas lõtku sisse. Puhastati ära korralikult, uued puksid ja värgid sisse. Nüüd eks näis mis juhtuma hakkab. Vähemalt sain tööle. Olin juba unustanud kui mugav ta tegelikult on võrreldes mu venna 900'ga. =)
Nii, sai korda auto. Turbo oli pekkis. Kõik kokku läks 4210 krooni. Turbole sai uue eluiga sisse. =)
Turboga juhtus selline nali, et bensiini mootoritest tuleb selline heitegaas mis kasvatab kivi turbo tiivikute peale
et edaspidi seda ''viga'' ei juhuks siis anna suts gaasi et turbo ka tööd saaks!