9-3 ukseklaasitõstuki mootor

Vasta
katre58

klaas ei liikunud, läksin viking motorsisse ja nemad ütlevad, et mootor on "kinni jooksnud" ja vajab vahetamist. lahkelt pakkusid, et teevad kohe ära, mootori hind on pea 4000 krooni. tundus kole kallis ja ei lasknud praegu teha. kas ja kus oleks võimalik näiteks mootor lahti võtta ja vaadata kas saab tast asja? ise mõtlen siin, et järsku ikka viking motorsis mõeldi, et leidsid ullikese, naisterahvas ja kaks titte ka veel sabas:S:S:S või olen ma ise autoteeniduse käies lihtsalt kompleksides :P
ulari1

Algselt postitas: katre58
klaas ei liikunud, läksin viking motorsisse ja nemad ütlevad, et mootor on "kinni jooksnud" ja vajab vahetamist. lahkelt pakkusid, et teevad kohe ära, mootori hind on pea 4000 krooni. tundus kole kallis ja ei lasknud praegu teha. kas ja kus oleks võimalik näiteks mootor lahti võtta ja vaadata kas saab tast asja? ise mõtlen siin, et järsku ikka viking motorsis mõeldi, et leidsid ullikese, naisterahvas ja kaks titte ka veel sabas:S:S:S või olen ma ise autoteeniduse käies lihtsalt kompleksides :P

mul oli sama jama kunagi,puhastasin pistiku klemme ja hakkas jälle tööle.
katre58

aitäh vastuse eest:)
suur

Üldiselt saab mootorid ikka elule. Ja kui ei saa, siis ringiga otsides tuleb sääraste osade hind tihti odavam, kui VMis.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vaat, VM kui margiesindus ei remondi selliseid asju. Nad ei tohi selliste asjadega tegeleda. Nad peavad mittetöötava jupi vahetama uue vastu. Sellest ka hinnakäärid. Aga uuri teistest Saabide remondiga tegelevatest kohtadest.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
katre58

eks ma aimasin seda ise ka, et nad lihtsalt vahetavad asja välja, mida tegelikult parandada ehk annaks. aga see lihtsalt vahetamine hakkab minu rahakotile ja pole üldse öko ka :P
ehk siis - uurin asja edasi ja tänud info eest!
Vasta