9-3 ukseklaasitõstuki mootor
klaas ei liikunud, läksin viking motorsisse ja nemad ütlevad, et mootor on "kinni jooksnud" ja vajab vahetamist. lahkelt pakkusid, et teevad kohe ära, mootori hind on pea 4000 krooni. tundus kole kallis ja ei lasknud praegu teha. kas ja kus oleks võimalik näiteks mootor lahti võtta ja vaadata kas saab tast asja? ise mõtlen siin, et järsku ikka viking motorsis mõeldi, et leidsid ullikese, naisterahvas ja kaks titte ka veel sabas:S:S:S või olen ma ise autoteeniduse käies lihtsalt kompleksides 

Algselt postitas: katre58
klaas ei liikunud, läksin viking motorsisse ja nemad ütlevad, et mootor on "kinni jooksnud" ja vajab vahetamist. lahkelt pakkusid, et teevad kohe ära, mootori hind on pea 4000 krooni. tundus kole kallis ja ei lasknud praegu teha. kas ja kus oleks võimalik näiteks mootor lahti võtta ja vaadata kas saab tast asja? ise mõtlen siin, et järsku ikka viking motorsis mõeldi, et leidsid ullikese, naisterahvas ja kaks titte ka veel sabas:S:S:S või olen ma ise autoteeniduse käies lihtsalt kompleksides![]()
mul oli sama jama kunagi,puhastasin pistiku klemme ja hakkas jälle tööle.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Vaat, VM kui margiesindus ei remondi selliseid asju. Nad ei tohi selliste asjadega tegeleda. Nad peavad mittetöötava jupi vahetama uue vastu. Sellest ka hinnakäärid. Aga uuri teistest Saabide remondiga tegelevatest kohtadest.