Kesklukk
Pole peal signalisatsiooni ja seega käib kesklukk võtmega. Jama on aga selles ,et mõnikord töötab kesklukk väga hästi ja siis jälle ei tööta üldse. Mingi nõksu nagu teeks aga ei lukusta uksi, jääks nagu kuhugi kinni. Mingi aja pärast hakkab ise jälle tööle. Oskab keegi ütelda mis võiks viga olla?
Ukse sees olev hoovastik kinnitub uksekülge plast tüüblitega, mis kipuvad surema ja purunema, ning hoob ei liigu enam õigesti/piisavalt. Need oleks hea vahetada puksi ja poldi vastu.
Teisalt võiksid ülekäia keskluku juhtplokis kõik jooted, minul lahenes see probleem sellega...
Teisalt võiksid ülekäia keskluku juhtplokis kõik jooted, minul lahenes see probleem sellega...
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vahel sellest ei piisa, ka minul sai esmalt need üle käia ja korduvalt aga viga oli siiski ideaalse jootena näivad kivijala jooted.Algselt postitas: sven399
Mina viisin keskluku aju raadioparandajale, tema jootis pistikusse minevate klemmide ühendused trükiplaadil üle ja nüüd ongi korras.
Sümptonid olid samad.
Seega tasuks siiski KÕIK jooted üle joota!:poke:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Juhi jalgade kohal.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989