Kesklukk

Tonnised ja nende mured
Vasta
atz

Pole peal signalisatsiooni ja seega käib kesklukk võtmega. Jama on aga selles ,et mõnikord töötab kesklukk väga hästi ja siis jälle ei tööta üldse. Mingi nõksu nagu teeks aga ei lukusta uksi, jääks nagu kuhugi kinni. Mingi aja pärast hakkab ise jälle tööle. Oskab keegi ütelda mis võiks viga olla?
Factor

Ukse sees olev hoovastik kinnitub uksekülge plast tüüblitega, mis kipuvad surema ja purunema, ning hoob ei liigu enam õigesti/piisavalt. Need oleks hea vahetada puksi ja poldi vastu.
Teisalt võiksid ülekäia keskluku juhtplokis kõik jooted, minul lahenes see probleem sellega...
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
olaviv

Analoogsed sümptomid, vahetasin keskluku juhtmooduli (must karbike, enamasti asub juhi jalge kohal?) ja siiani toimib tõrgeteta.
sven399

Mina viisin keskluku aju raadioparandajale, tema jootis pistikusse minevate klemmide ühendused trükiplaadil üle ja nüüd ongi korras.

Sümptonid olid samad.
Factor

Algselt postitas: sven399
Mina viisin keskluku aju raadioparandajale, tema jootis pistikusse minevate klemmide ühendused trükiplaadil üle ja nüüd ongi korras.

Sümptonid olid samad.
Vahel sellest ei piisa, ka minul sai esmalt need üle käia ja korduvalt aga viga oli siiski ideaalse jootena näivad kivijala jooted.
Seega tasuks siiski KÕIK jooted üle joota!:poke:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
atz

Häbi küll küsida aga kus see keskluku aju asub?:red:
Trionic
Saabiguru

Juhi jalgade kohal.
Vasta