19.07.2007 postitas: aljoga
olles nüüdseks 9-5 Griffiga sõitnud juba ligemale 3 kuud, võin tõdeda, et olen oma valikuga väga rahul [...] eks näis, mis ma sellest paljukirutud Saabi mudelist aasta pärast arvan (ptüi x 3).
aasta möödas ja uskuge või mitte, aga ma olen endiselt oma valikuga väga rahul. igas mõttes ülimõnus, võimas ja praktiline kulgur, mis õigustab igat kütuseliitrit, mida ma sinna sisse kallan (kusjuures kütusekulu ei ole sellise masina ja mootori kohta üldsegi suur). aasta jooksul on masin saanud regulaarset hooldust oma ala spetsialistidelt ning ära on tehtud pea kõik, mis tegemist on vajanud (kulutused on jäänud igati mõistlikesse piiridesse). teele on Griff suutnud vahepealsel ajal mu jätta "vaid" korra ja seegi juhtus paar päeva tagasi Tallinna rattamaratonilt naastes otse Kadaka ja Laki tee ristis (rikkine veepump + sellest katki läinud genekarihm). järgmine päev oli masin tänu seal lähedal asuvale sõbraliku autoremonditöökoja abivalmile meeskonnale jälle triksis-traksis

et ka välimus on aasta jooksul õige pisut muutunud, siis mõned klõpsud siinsesse arhiivi:

[size=0]
*tunnike enne teelejäämist[/size]

[size=0]
*uus kompaktne võti[/size]

[size=0]
*kingitus "Nakataja" väikeselt pojalt 
[/size]

[size=0]
*peni on ka vahepeal "pisut" kaalus juurde võtnud[/size]