OG-l ei saa ise seda kirja(time for servis) maha võta, tuleb TEH külge panna.
Kuupäeva vahetamisel on abiks Users Manual
Lisatud failid
time for service
Vanemat tüüpi SID`del,nagu NG ja esimesed OG`d ei anna tihtipeale ka tech`ga kirja nullida(mingi softiviga oli neil).Algselt postitas: rantto
OG-l ei saa ise seda kirja(time for servis) maha võta, tuleb TEH külge panna.
Kuupäeva vahetamisel on abiks Users Manual
Aga kiri kustub ise-enesest,peale teatud arvu töötsükleid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Trionic
Aga kiri kustub ise-enesest,peale teatud arvu töötsükleid.
Lisaksin siinkohal Trionicu enda sõnadele, et töötsükkel on mootori soojenemine ning täielik maha jahtumine.
Vähemalt nõnda olen aru saanud Tema juttudest.
Iga ratas veab and then some!
Autoks 1998.12 9-3 ,85kW 2,2TID
Käisin eile troostis hooldust tegemas ja seal võeti tech 2-ga maha ka see kiri SIDilt time for service.Eile oli üsna mitu käivitamist,kus kõik ok,kuid täna lõunast siis taas TIME FOR SERVICE ees ?!?
Siis selline küsimus kah,mida tähendavad :
SS,OG-kas see mingi mugavusvarustuse või lisa värk.Kus ma tean,mis mul on( ees küljel on SE-mida see tähendab?)-Kindlasti ilgelt loll küsimus ,kuid mis teha,ma alles algaja saabialal:(
Käisin eile troostis hooldust tegemas ja seal võeti tech 2-ga maha ka see kiri SIDilt time for service.Eile oli üsna mitu käivitamist,kus kõik ok,kuid täna lõunast siis taas TIME FOR SERVICE ees ?!?
SS,OG-kas see mingi mugavusvarustuse või lisa värk.Kus ma tean,mis mul on( ees küljel on SE-mida see tähendab?)-Kindlasti ilgelt loll küsimus ,kuid mis teha,ma alles algaja saabialal:(
Sorry for OT:Algselt postitas: roomlaneAlgselt postitas: kurimees
NG - new generation - uus generatsioon (Saab 900 1994...1997)
OG 9-3 - old generation - vana generatsiooni 9-3 (Saab 9-3 1998...2001)
SS - 9-3 Sports Sedan, ehk siis uuem 9-3.
Ma saan aru, et OG-le on uus mudel peale tulnud ja veel uuem ka. Aga NG 900, mis selle eellane oli, et seda NG-ks nimetama hakati?

TO petsla:sellega on kõik korras,mis mind häirib,on see,et peale tech-ga hooldusvälba kirja resetimisest hoolimata ilutseb autot käivitades kiri " TIME FOR SERVICE " .Pool päeva oli mul au sõita autoga mis käivitades teatas kenasti CHECK OK .Täna võtsin SID-i juhtmed tagant ära tunniks,panin siis uuesti külge ning esimesel käivitamisel check ok,kuid edasi taas vana jama TIME FOR SERVICE.
Tigedaks ajab:wall:
Tigedaks ajab:wall:
Enda Talladegal ei allu ka TTS millegile.
Prooviks äkki Tech`ga SID lihtsalt pulbristada:D
Prooviks äkki Tech`ga SID lihtsalt pulbristada:D
Enda meelest progesin välba 10tuh.km.Algselt postitas: Factor
To Trionic, kas Trollil ka peale hooldust välp nullitud, et ei pea jälgima läbisõitu vaid tuleb Time Of Service?
Kui siiakanti satud,kontrollin.
äga äkki keegi teab kust saaks lugeda täpselt mis teha tuleks kui on" time to service" , et saaks ise täpselt samad asjad ära teha , et ei peaks minema servicesse , lugesin ülevalt poolt et mingid tabelid on selleks, ehk valgustate lähemalt?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Owners manual ehk kasutajajuhend, mis autoga kaasa antakse. Seal on tabelid olemas. Hetkel ei ole mul võimalik sulle copy-pastet teha kahjuks...
Algselt postitas: Sven87
äga äkki keegi teab kust saaks lugeda täpselt mis teha tuleks kui on" time to service" , et saaks ise täpselt samad asjad ära teha , et ei peaks minema servicesse , lugesin ülevalt poolt et mingid tabelid on selleks, ehk valgustate lähemalt?
Kas mite seal manuaalis pole näidatud ainult 200.000km-ni. Aga kui on ees 240.000km , kust või mis moodi ma siis saan vaadata mida vahetada vaja.
Nimelt oma saabilgi viskas selle kirja ette, kuigi on õlid ,filtrid ,kyynlad vahetatud.
Lihtsalt sooviks teada, mis veel oleks vaja vahetada selle kilometraazi järgi.
Nimelt oma saabilgi viskas selle kirja ette, kuigi on õlid ,filtrid ,kyynlad vahetatud.
Lihtsalt sooviks teada, mis veel oleks vaja vahetada selle kilometraazi järgi.