kumba pidi tüdruk pöörleb?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Minu silmis ka kellaosuti järgi. Vahepeal hakkab jah teistpidi käima, aga nagu erinevatel aegadel.
Kasutaja avatar
jack

kui pöörata pilk täpselt jalgadest allapoole ja üritada silmi nö kõõrdi pöörata, siis võid näha tüdrukut nii üht kui teispidi keerlevat ja samuti kord ühe jala peal siis jälle teise jala peal seisvat (pöörlemissuunast sõltumata)
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Aimar

Mina sain ta nii vasakule kui ka paremale pöörlema.

Aga alguses pöörles küll ainult vastupäeva.
sigaelmar

Kui TVs seda tüdrukuga vaatasime, siis mõlemad nägime, et tegi paar ringi ühtpidi ja siis paar ringi teistpidi. BS minumeelest et näeb nii kumb ajupool domineerivam on :bs: See on just nii kuidas vaatama jääd - kas kujutad ette et ta kallutab ennast ettepoole või tahapoole, vastavalt sellele tundub ta üht või teistpidi keerlevat
Kasutaja avatar
Werdinand

Jala varju järgi vaadates (ehk siis väga loogiliselt mõeldes) peaks tüdruk vastupäeva pöörlema.
kaameraklõpsud @ phogulum.com
Salenga

Ma sain ta mõlemat pidi pöörlema. Algul pöörles päripäeva. Kontoris vahtisid kõik seda ja enamusel alustas liikumist päripäeva.
kasparius
Overboost addict

Algul pani vastupäeva pikalt. Kerasin pilgu kõrvale ja sain päriüpäeva käima, samal ajal kolleeg nägi ,et ikka paneb vastupäeva. Järelikult on asi puhtalt selles kuidas vaadata, mitte sellest , et ta reaalselt keerleb vahel vastu- ja siis päripäeva.
Sent from my Monte Carlo using B236
arhitekt

Asi on nii kuidas vaadata, aga kui vaadata, siis ühes kaadris jookseb üks jalg selgelt üle teise (ei ole lihtsalt siluett). Parem jalg on maas. Vaadake sellelt eespool olevalt exe faililt on paremini näha.

Lisatud failid
suur

ahhaaa. ka mina nägin päripäeva pöörlemist. Nüüd on ka tõeastus olemas.
romza

mina nägin, et pöörles vastupäeva ja ei saanudki teda teistpidi käima.
väääga imelik....
romza
fofa

Kui nüüd mõni tark mulle veel ütleks, mispidi keerisega see vesi näiteks Ekvatoriaal-Guineas vannist alla läheb, oleks elu lill :headbang:
KrikU

Väga selgelt päripäeva. Esimene vaatamine kindlasti. Edasi üritasin ka silmad kinni kujutada, et liigub vastupäeva - silmi avades ikka kargas päripäeva liikumine ette. Aga sain ka natuke pingutades vastupäeva liikuma :) Aga üldiselt tundub ta päripäeva liikumas mu jaoks :cool:
caarel

100% päripäeva. Monitori küljelt vaadates, pead kallutades, silmi kõõritades, silma nurgast jälgides või mis iganes. Päripäeva mis päripäeva. Peegelpilt all ütleb ka et päripäeva kuna jalapeegeldus liigub eest läbi paremalt vasakule. Rinnad, pats ja kõik muud kehaosad liiguvad ju päripäeva kui lähtuda loogikast mis enne ja mis pärast vaatevälja ilmuvad. Õlad taga, pöidla asend käelabal. Ma ei saa aru kuidas üldse saab vastupäeva käia.
Siin võib muidugi tulla abiks pikaldane töö kolmemõõtmeliste objektidega ja nendele langevate valguste jms jamaga ja haiglane huvi anatoomia vastu mis ei luba asju teisiti näha.

Aga selle pikaldase uurimise peale hakkas paha jah vaikselt :freak:
Vasta