mis mootor see on?

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

Mul oleks vaja, et keegi tarkpea ütleks mis mootor see on.
Kas see on 2 või 2.3 blokk? Mille järgi neil vahet teha üldse?

Lisatud failid
farmacoma

veel üks pilt

Lisatud failid
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

hea mootor tundub:kõik olemas!!
16 klappi ja turbo kah.
sellega annab kõike teha!!;)
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
silver7

mina arvan et 2,3 sest mul on sarnase mootoriga auto rootsis mis tuleb siia lähimatel nädalatel.Ise ma seda näinud ei ole aga kirjelduste järgi arvan nii.mootori peal peaks kuskil olema kiri ,uurin just sama asja ivometsa käest.Mis auto pealt see on.Mulon saab 900 85 aasta kere mootor 1990.
silver
teager

Algselt postitas: silver7
mina arvan et 2,3 sest mul on sarnase mootoriga auto rootsis mis tuleb siia lähimatel nädalatel.Ise ma seda näinud ei ole aga kirjelduste järgi arvan nii.mootori peal peaks kuskil olema kiri ,uurin just sama asja ivometsa käest.Mis auto pealt see on.Mulon saab 900 85 aasta kere mootor 1990.
silver
Klassikule originaalis ei pandud peale 2,3'st mootorit - http://home.swipnet.se/danny//900classic_engines.htm - siis on see kellegi rootsi venna isearetus (tonnise mootor klassiku peale tõstetud)

terv, teager
part
Küülikuaretaja

kule hr farmacoma räägi sellest 99-st väheke ka. kust sa sihukse leidsid ja kas aretus oli toimiv või said pooliku seismajäänud projekti? kas ta on sellises konfiigis sõitnud ka? ja kuidas mootor ära oli mahutatud, mis oli kerel ümber tehtud?
suur

Algselt postitas: part
kule hr farmacoma räägi sellest 99-st väheke ka. kust sa sihukse leidsid ja kas aretus oli toimiv või said pooliku seismajäänud projekti? kas ta on sellises konfiigis sõitnud ka? ja kuidas mootor ära oli mahutatud, mis oli kerel ümber tehtud?

Jah, oleks nagu aeg mainida, et missa toimetad :). Meil siin pikemat aega juba uudisimu ei lase rahulikult tööd teha. Pidevalt tuleb selliseid vihjavaid poste, et midagi toimetad, aga konkreetseks pole veel läinud. Kaua võib :poke:. Igatahes tundub midagi tigedat:evil:
mart96

no minuteada, kui käigukast on mootori all, siis on see ikka klassiku 2,0-sinna ju 2,3 alla kast ei mahu.

Parandage, kui eksin;)
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Siit saad kõik 900 klassiku mootorid:

http://home.swipnet.se/danny/900classic_engines.htm
farmacoma

kahjuks see pole klassiku mootor vaid tonnise pealt pärit algselt, sellest ka see küsimus. pildid panin, kuna rääkisin trionicuga ja ta ütles, et geneka poolt peale vaadates peaks aru saama, kumb ta siis on. üks mees räägib mulle siin igast jutte, et see on 2,3 ja tal oli DI ja tal on suurem turbo aga ma olen väga skeptiline. ainuke mida ma usun on eelmise omaniku jutt, et tegu oli väga emotsionaalse minekuga põkatsiga ;)
see mootor oli ühe 99 projektika peal, algul põletati aju vist läbi ja siis pandi k-jeti peal tööle, kuid mitte eriti edukalt - tühikäiku ei olnud üldse ja auto suri iga kord välja kui gaas lahti lasti.
kahjuks ma ei näe praegu mõtet seda mootorit 99 peal tööle panna kuna tollel on kere nirus seisus ja värv narmendab... panen hoopis 900'le.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: farmacoma
kahjuks see pole klassiku mootor vaid tonnise pealt pärit algselt, sellest ka see küsimus. pildid panin, kuna rääkisin trionicuga ja ta ütles, et geneka poolt peale vaadates peaks aru saama, kumb ta siis on. üks mees räägib mulle siin igast jutte, et see on 2,3 ja tal oli DI ja tal on suurem turbo aga ma olen väga skeptiline. ainuke mida ma usun on eelmise omaniku jutt, et tegu oli väga emotsionaalse minekuga põkatsiga ;)
see mootor oli ühe 99 projektika peal, algul põletati aju vist läbi ja siis pandi k-jeti peal tööle, kuid mitte eriti edukalt - tühikäiku ei olnud üldse ja auto suri iga kord välja kui gaas lahti lasti.
kahjuks ma ei näe praegu mõtet seda mootorit 99 peal tööle panna kuna tollel on kere nirus seisus ja värv narmendab... panen hoopis 900'le.

Tavaline vana kaheliitrine,üke veoketiga.
Vasta