Oskab keegi soovitada kuhu pöörduda sooviga vahetada esituled nö. euroopa omade vastu. Halb on see, et need USA variandid ei näita just palju valgust.
Kas saab neid üldse vahetada üks-ühele?
Tuled..
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
tead, äkki piisab vaid klaaside vahetusest; aga siiski arvan, et usamannidel võivad olla ka teist sorti pirnid, siis ei saaks.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

to ivomets: klaaside vahetusest ei aita midagi.
pirnid sees hoopsi teised..
to jupats: olen järgmine kord hoolikam, tänud tähelepanu juhtimise eest
ps. aga probleem jääb ikkagi õhku. sobivad euroopa omad sinna kenasti sisse ja kust neid saada võiks?
pirnid sees hoopsi teised..
to jupats: olen järgmine kord hoolikam, tänud tähelepanu juhtimise eest

ps. aga probleem jääb ikkagi õhku. sobivad euroopa omad sinna kenasti sisse ja kust neid saada võiks?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kogu kupatus tuleb ümber vahetada. VÕIBOLLA piisab reflektorid + klaasid, aga seda juhul kui ameerika ja euroopa omadel on samad korpuse sisesed kinnitused. Esialgu on vist lihtsaim pöörduda näiteks kod. Timutit poole ja uurida, ega tal tulesid pole.
Algselt postitas: Cyber
Kogu kupatus tuleb ümber vahetada. VÕIBOLLA piisab reflektorid + klaasid, aga seda juhul kui ameerika ja euroopa omadel on samad korpuse sisesed kinnitused. Esialgu on vist lihtsaim pöörduda näiteks kod. Timutit poole ja uurida, ega tal tulesid pole.
et Timutit.. irw
temaga olen juba kohtunud ja selgus, et elame samas kohas ja ka et minul on midagi mida tema kangesti soovib.
aga ma tänan soovitamast, võtan temaga ühendust ja uurin.
on ikka nii, et tuled ehituse poolest viletsad ja ei valgusta? Või ehk asi tuhmunud reflektorites. Ka kraabitud tuleklaas mõjutab valgustusjõudu üsna palju. Ning kuna tonnisel klaasipuhastid regulaarselt tulesid nühivad, siis ei saagi nagu vanal autol mittekriibitud tuleklaase olla...
Algselt postitas: olaviv
on ikka nii, et tuled ehituse poolest viletsad ja ei valgusta? Või ehk asi tuhmunud reflektorites. Ka kraabitud tuleklaas mõjutab valgustusjõudu üsna palju. Ning kuna tonnisel klaasipuhastid regulaarselt tulesid nühivad, siis ei saagi nagu vanal autol mittekriibitud tuleklaase olla...
Miskipärast USA autodel enamusel tuled üsna viletsad ja valgusvihk ka teistsugune.
Algselt postitas: olaviv
klaasid on ok, küll mitte uued aga siiski ok.olen näinud ka väga jubedaid klaase, mis valgustasid minu omadest ehk natuke rohkem.
olen ostustanud panna uued tuled, lisaks sellele vahetada ära ka udukad, mis hetkel on ees rohkem moepärast.. valgustavat valgust nendest ei tule, vaata kuidas tahad.
Algselt postitas: sigaelmarAlgselt postitas: olaviv
Miskipärast USA autodel enamusel tuled üsna viletsad ja valgusvihk ka teistsugune.
minu jaoks juba teine ameeriklane millel tuled kui seasilmad.esimene mudel oli ikka sedavõrd jube, et ei taha isegi meenutada.Saabi tuled on kui halogeen laternad ees, võrreldes eelmise ameeriklasega..