Kaks villakhiirt otsivad häid kodusid

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Kaks ilusat halli viimase päikesevarjutuse ajal ilmavalgust näinud villakhiirt jõuavad järgmise kuu alguses ikka, et endale uued kodud leida. Kahjuks on nad eri soost, mistõttu peavad (!) lahku kolima.
Kui keegi siinsest rahvast on huvitatud villakhiirele mõnusa elamise pakkumisest (puur põhjapindalaga vähemalt o,4 ruutmeetrit ja kõrgusega o,9 meetrit), siis loovutustingimuste teemal saab keskustella kas U2U või e-posti teel ryhkija(ät)gmail.com

Natuke teadmisi villakhiirtest üldiselt leiab sellelt veebilehelt

Ega ma neid raatsikski loovutada, aga lihtsalt pole ruumi veel kahe puuri ehitamiseks :(

Lisatud failid
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
madisklm

See loomake on üldiselt viisakas tegelane, uskumatult pehme ja moka hoiab ka enamasti maas st häälitseb harva. Aga muidu on nagu närliline ikka, proovib hambaga kõike mis kätte saab. Mul endal on selline kodus kümmekond aastat elutsenud, vahel tuleb loomake tuppa lahti lasta, siis jookseb mööda tuba ringi ja teeb naljakaid seinapõrke-hüppeid. Omal ajal maksis nahk 25$ tükk.
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Üksi olles võib küll vaikne olla - pole ju kellegagi suhelda, nende suurte loomade, kes süüa toovad keelest kah eriti aru ei saa - seevastu kahekesi jututavad päris hoolega, kuigi see ei sega, pealegi tundub mulle, et suur osa nende jutust käib ultrahelis, ehk inimese kuulmispiirist veidi kõrgemal sagedusel. Ainult kui vaja kurja häält teha, siis see on tõesti kõvasti kuulda, niisamuti kui hädakisagi.
Perekonna jutukaim osa on loomulikult põnnid - need mulisevad, kriuksuvad, piuksuvad jne igal asjal oma heli.
Villakud on mõttes veel huvitavad loomad, et neil on matriarhaat - emasloom on see, kes esimesena süüa saab ja liivavanni suplema. Ainult marakrattidel on õigus oma ema sõna otseses mõttes vannist välja tõsta tema alla kaevudes, maiuspala siiski suust ära võtta ei lasta.
Veidike digiseebikaga tehtud katsetusi ajast, kui nad veel üsna väiksed olid: Lõik1 ja Lõik2

Tänase seisuga on villakutüdrukul juba bronn peal.
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Täna kolis villakutüdruk Luna oma uude koju Viimsisse elama, ma usun, et tal saab olema hea elu seal.
Kratt-poiss aga on veel täiesti saadaval.
Vasta