Kas kellegil on kogemusi nende remontimisega. Kipuvad ära kuluma ja luuk ei sulgu enam eriti tihedalt.
Mõte oli mingid puksid sisse nikerada...on veel ideid? või ei tasu asi vaeva?
9k CC luugi hinged
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
et mitte segadusse ajada, siis jutt käib 9000 vanemast keremudelist - CC.
Endal mul luugiprobleemi pole, küll aga mu vanal autol.
Tuul vihiseb ja nt. survepesus on nadi käia
Silmaga vaadates on kuidagi ebaloomulikult suur vahe ka ja kui käega peale vajutad, liigub luuk allapoole (lahti lastes liigub muidugi tihendite ja gaasiamortide survel üles tagasi) loogiline oleks, et nii suur see lõtk ei tohiks olla.
minu kogumuste põhjal on see vanemate 9000 kaunis levinud probleem, aga siiani pole keegi mulle maininud, et oleks midagi ette võtnud selle parandamiseks.
Lisatud failid
Endal mul luugiprobleemi pole, küll aga mu vanal autol.
Tuul vihiseb ja nt. survepesus on nadi käia

Silmaga vaadates on kuidagi ebaloomulikult suur vahe ka ja kui käega peale vajutad, liigub luuk allapoole (lahti lastes liigub muidugi tihendite ja gaasiamortide survel üles tagasi) loogiline oleks, et nii suur see lõtk ei tohiks olla.
minu kogumuste põhjal on see vanemate 9000 kaunis levinud probleem, aga siiani pole keegi mulle maininud, et oleks midagi ette võtnud selle parandamiseks.
Lisatud failid
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
kui poolpidused on samasugused, nagu praegu autol küljes, siis pole lugu, kui aga paremad, siis läheks küll kaubaks, sest selle auto praegune omanik töötab nimelt Saku õlletehases 
PS. CD ja CC omad on ikka oluliselt erinevad, aga vaevalt sa oma masinalt plaanisid neid ära anda

PS. CD ja CC omad on ikka oluliselt erinevad, aga vaevalt sa oma masinalt plaanisid neid ära anda

www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Hmm, minu autol ka luuk kolises, aga ei kolisenud mitte hingedest. See "metallpulk", millest lukumehhanism nö kinni võtab, liikus. Pärast selle kinnikeevitamist ja luugi kummijublakate reguleerimist on kolin kadunud.
Nimevahetus vl -> Veiko
-
- Saabiklubi liige
- Auto:
- Kontakt:
Luugi hingede kohta nii palju, et see on vanematel 9k suur probleem (kuna oman ühte sellist isendit) ja olen proovinud neid remontida, aga s..ast saia ei tee küll. Paremaks sain, kuid see oli kõigest ajutine nähtus.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ka minul on selline probleem, et vahe on luugi servaga nati liiga suur. Suurema saju korral tuleb vesi isegi natuke sisse. Arvan, et süüdi on millegipärast tihend ka! See kuradi luugi tihend on tegelt juba suht väsinud ja ta ei hoia enam luuki tihedalt pinges. Kuna mul peale õnnetust tuli ära vahetada mõlemad hinged, sest eelmised tegi luuk kõveraks!, siis on mul see probljeem tekkinud. Enne seda ei olnud. Aga võibolla tõesti on süüdi ainult hinged. No aga kulumismärke nende hingede peal ma ausalt ei märganud! Ei logisenud, ei liikunud ei vasakule ei paremale, ühesõnaga...OK!
Aga lukustuse viisin ma samuti allapool, isegi viilisin nats juurde, et polt saaks veel sügavamale minna. Nii hull enam ei ole! Ja neid kummipunne olen ma ka välja maksimaalselt keeranud ja siis neid, mis hoiavad külgede pealt luuki loksumast, ka neid olen keeranud, paremaks on selle tegevusega läinud küll.
Aga lukustuse viisin ma samuti allapool, isegi viilisin nats juurde, et polt saaks veel sügavamale minna. Nii hull enam ei ole! Ja neid kummipunne olen ma ka välja maksimaalselt keeranud ja siis neid, mis hoiavad külgede pealt luuki loksumast, ka neid olen keeranud, paremaks on selle tegevusega läinud küll.