Konditsioneeri täitmine kodus?

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
Kasutaja avatar
indrek

Mure selline: NG konditsioneer jookseb nii 3 kuuga tühjaks. Miskit konkreetset lekkekohta pole ka leitud mida parandada (on süüdistatud täitmisventiile, kuid neid ei saa kontrollida :). Käisin täitsin konti eelmine suvi Külminaatoris, seal vana tõstis pudeli kaalupeale, ühendas otsad, lasi mootoril mõnda aega käia ja oligi valmis (700EEK). Siit tekkis kiire mõte, kas seda prodseduuri kodus ei saaks järgi teha: see pudelitäis ainet maksab 2..4 tuhat, palju need otsikud ka maksta võivad...
Saaks suvejooksul 2..3 korda süsteemi täis lasta ja nii mitu suve ..
teager

Algselt postitas: indrek
Mure selline: NG konditsioneer jookseb nii 3 kuuga tühjaks. Miskit konkreetset lekkekohta pole ka leitud mida parandada (on süüdistatud täitmisventiile, kuid neid ei saa kontrollida :). Käisin täitsin konti eelmine suvi Külminaatoris, seal vana tõstis pudeli kaalupeale, ühendas otsad, lasi mootoril mõnda aega käia ja oligi valmis (700EEK).

Ehk käid ka mõnes mõistlikus kohas, kus lisaks külmainele lisatakse ka värvainet, et oleks näha kust lekib. Pääsed odavamalt ja leiad ka vea üles, mitte ei tassi sõelaga vett.

terv, teager
Kasutaja avatar
indrek

On käidud ka paremates kohtades :) Üleeelmisel aastal täitis Bosch, eelmine kevad veel Pilotmotors. Ikka jookseb tühjaks. Ventiili vahelt ju värvi ei tule...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Ma ei mäleta mida täpselt minu autol süsteemi lasti, igatahes kontrolliti lekkeid nuuskuriga. Nuusutab ja siis kisab. Kusjuures selle päris õige koha leidsime alles seebivett peale pihustades. Voolikute ja pumba vahelised tihendid olid läbi.
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Mul on hetkel miski äge UV valguses illumineeriv roheline sodi sees NG-l.
Kasutaja avatar
indrek

Mu auto konditsioneer on üks enim tähelepanu saanud seade autos :)
Seal on vahetatud katkisi torusid, kontrollitud vaakumiga ja täidetud värviainetega.
Viimastel kordadel on küsitud raha ainult täitmise eest.
Ehk ma mõtlesin oma lolli peaga, et see külmaaine on saanud mu masinale samasuguseks kulukohaks nagu bensiin. Tahaks ainult hästi odavalt täita.
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

Mu auto konditsioneer on üks enim tähelepanu saanud seade autos :)
Seal on vahetatud katkisi torusid, kontrollitud vaakumiga ja täidetud värviainetega.
Viimastel kordadel on küsitud raha ainult täitmise eest.
Ehk ma mõtlesin oma lolli peaga, et see külmaaine on saanud mu masinale samasuguseks kulukohaks nagu bensiin. Tahaks ainult hästi odavalt täita.

kas ka meil kontrollitud:) läks päris põnevaks..võimalik,et pumba vahetus ootab ees
Guits

Saaks suvejooksul 2..3 korda süsteemi täis lasta ja nii mitu suve ..

Pole raketiteadus. Saab edukalt ka ise hakkama, vaja vaid freooni ja voolikuid, hea kui manomeeter koos vaakummeetriga olemas. Imemise poole voolik taha ja kraan lahti kui mootor töötab. Kaal abiks kui süsteem täitasa tühi on. Sulle peaks minema Freoon R134a - 725g ja õli 150g, kui süsteem täitsa tühi. Kraami võid osta külmatehnikat müüvast poest Kadaka tee Büroomaailma lähedalt (nime ei mäleta). Võid saata PS-i, kui on küsimusi.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

aga kas saab päris niisama hakkama??
kui systeem ikka täitsa tyhi, tyhjagi sul kompressor käima läheb ja sisse imema hakkab...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Vasta