Kuid, mis teha, nii on! Auto ostul sain ühe võtme ja lükkasin varu tegemist edasi ja nüüd sai ära karistatud.
Mis edasi?
Algselt postitas: malcolmlinco
ma juba kujutan ette, mis reaktsiooni siit tuleb -:fight::wise:
Kuid, mis teha, nii on! Auto ostul sain ühe võtme ja lükkasin varu tegemist edasi ja nüüd sai ära karistatud.
Mis edasi?
Masin treileriga töökotta.Kui lähed esindusse,maksad nii,nagu herr Teager mainis ja aega läheb ca. nädal.Teine valik on mõni muu töökoda,kui asja jagatakse. Pääsed paremal juhul kuni 5000 eeguga.Algselt postitas: malcolmlinco
ma juba kujutan ette, mis reaktsiooni siit tuleb -:fight::wise:
Mis edasi?
Algselt postitas: CyberKui see oli Üllar, siis ma usun küll et jäi külge, ta teab, mida ta teeb..Algselt postitas: malcolmlinco
Kas maha võtmisel jäi kah veel külge?:conf:![]()
Algselt postitas: Ets
Jutt käib mingist salapärasest Üllarist!? Vabandan OT pärast aga ehk keegi avaldab selle Üllari andmed või firma, kust leida kui vajadus peaks tekkima.... või on see reklaam? Igal juhul arvan, et selline oskustööline kulub marjaks ära!!!
Algselt postitas: Ets
Jutt käib mingist salapärasest Üllarist!? Vabandan OT pärast aga ehk keegi avaldab selle Üllari andmed või firma, kust leida kui vajadus peaks tekkima.... või on see reklaam? Igal juhul arvan, et selline oskustööline kulub marjaks ära!!!
Algselt postitas: AgdaAlgselt postitas: Ets
Puksiirauto uksel number kirjas. Üllar tore mees, 4x mu JetBlacki vedanud![]()