Juhtus siis minuga täna selline lugu. Olen juba tsirka 8 aastat autodega ringi sõitnud kuid nüüd kus on lõpuks päris enda auto (Varem sai ikka Isa või töö autotega sõidetud ning nemad muretsesid igast kindlustuste ja muude maksete eest), siis komistasin esimest korda kohususliku liikluskindlustuse otsa. Teadsin küll, et auto ostsin septembris ning, et liisingu firma tegi boonusena esimese aasta kindlustuse ise. Vaatasin mingi selle kuu alguses ning jäi miskipärast mulje, et kindlustus lõppeb 19.09.2005. Sõitsin kenasti tööle hommikul ja mõtlesin, et helsitaks täna ning ajaks korda selle asja ja ennnäe imet kindlustus hoopis läbi saanud täna kesköösel.

Nu võtsin siis Ergo kindlustuse telefoni otsa ning lasin neil uue kindlustus poliisi valmis panna ning võtsin südame rindu ja õige ettevaatlikult (mida ei saa muidugi hommikuse tööle sõidu kohta öelda

Õnnelikult kohale jõudnud ning värske kindlustuse kätte saanud sõitsin tööle tagasi.

Aga asja teeb veel eriti irooniliseks, et momendil kui mina põdesin ning sõitsin oma kindlustus poliisi järgi, sõitis mu sõbrale (jah just see sama, keda ma oma tagavara plaanis tahdsin kindlustusele järgi saata) tagant sisse vana opel. Nii, et tema istub hoopis praegu kindlustuses ning ajab pabereid

Aga kokkuvõtlikult on kõik korras

Seega kõigile turvalist