Algselt postitas: cilpkonn
Reg märgi järgi päring teha![]()
LKF annab järgmise vastuse:
Registreerimismärk 843AZO
Mark ja mudel SAAB 9-3
Algselt postitas: maxuud
Eile näitas uudistes (vist Reporteris):
Tallinnas, Pronksi ja Narva mnt. ristmikul, õhtusel ajal, said kokku kirsipunane 9-5 universaal ja Mazda. Eeldatav eksija oli 9-5 juht, kes sooritas vasakpöörde Narva mnt-lt -> Pronksi peale punase tulega. Esiots segamini ja omal jõul minema ei liikunud.
Algselt postitas: qdwinSee Saab on minu Aero. Kuna Politsei ei saanud kohapeal veoauto asukohta ja tegevust avarii hetkel tõestada, ei olnud kohapel võimalik veokajuhti süüdi tunnistada. Ehk nagu mulle öeldi et nad tahaksid öelda et veoauto juht põhjustas õnnetuse aga neil ei ole juriidilist alust.Algselt postitas: vallikas
TEADE: Põhja prefektuuri avariitalitus otsib tunnistajaid kahele
liiklusõnnetusele.
Politsei palub ühendust võtta kõigil, kes nägid 5. jaanuaril kella 9.00 ajal
pealt Peterburi teel juhtunud liiklusõnnetust, kus kokku põrkasid veoauto Volvo
FH12 ja sõiduauto Saab Estate.
See juhtus Peterburi teel suunaga Maardu poole kohe peale nissani poe ristmikku, seal kus algas 70 ala. Mina sõitsin parempoolses reas, veoauto millegipärast vasakus. Veoauto lülitas parema suuna sisse ja kohe keeras paremale, silmanurgast oli suunatuli ilusti näha. Minu Saab kaotas juhitavuse ja pöörati veokale risti ette. Nii me siis lohisesime kuni veokas hoo maha sai. Veokajuht väitis kohe et mina vajusin talle otsa ja mina olen süüdi. Ei lugenud et veokas peatus parempoolsete ratastega parempoolses reas ja sellise nurga all nagu oleks just paremast reast tulnud vasakule. Minu lohisemisjäljed olid teel ilusti näha aga veokaomad mitte - asfalt oli kuiv ja ilmselt pidurdas ta minimaalselt et jälgi ei tekiks. Ise oletan et jäin veoka pimedasse esinurka.
Minuga ei juhtunud midagi. Saabil oli roolivarras kõver ja juhiuks üsna kinni kiilutud. Esimene ja tagumine pamper on terved, kõik muu nende vahele jäänu on muljutud.
Kui tõesti keegi juhtus millegipärast seda avariid nägama, võiks helistada mulle 50 15 443 või politseisse. Tõenäoliselt läheb siiski nii et kindlustuskoefitsent tõuseb meil mõlemal aga remondi kulud jaotatakse kindlustusfirmade vahel mingi x suhtega ära.
Algselt postitas: qdwin
Tõde tõuseb, vale vajub. Just helistati politseist ja teatati rõõmusõnum: Ekspertiisi otsusel on veoauto süüdi! Ah jaa, avarii toimus 05.01.2009.
St. valetas see veokajuht mis valetas aga lõpuks tunnistati ta ikka süüdlaseks! Nüüd jääb üle kindlustusest kasko omavastutus tagasi saada ja uurida mis juhtub kõrgema koefitsiendi järgi makstud kindlustussummadega. LKF koduka põhjal olin ju mina veel hiljuti süüdlane.
Algselt postitas: Sil
auväärne 4 koht Eesti liikluses avarii põhjustajana
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 5&l=fplead
Algselt postitas: jack
Jälle üks õnnetus.
http://www.tallinnapostimees.ee/?id=236998
Huvitav, miks sellel Saabil juhipoolne turvapadi ei avanenud?
Algselt postitas: Cyber
Krt, mul on tunne, et ma tean seda sinist autot ja omanikku, aga kuna numbrimärgid on udustatud, siis väga kindel ei saa olla.
Algselt postitas: sabake
See konkreetne saab tõepoolest, Cyber
Noja mõlemad turvapadjad siiski avanesid.. pildil pole lihtsalt hästi näha.
Näis, mida tarka salva kindlustus asja kohta räägib.. ning kas neid eripartii saabe jääb siiakanti kaheksa või seitse.
Autole loomulikult viis pluss käitumise poolest.. isegi korralikult ei raputanud kui mütakas ära käis.