Saab õnnetuses

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
kalamees

Algselt postitas: cilpkonn
Reg märgi järgi päring teha :P

LKF annab järgmise vastuse:
Registreerimismärk 843AZO
Mark ja mudel SAAB 9-3
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Algselt postitas: maxuud
Eile näitas uudistes (vist Reporteris):

Tallinnas, Pronksi ja Narva mnt. ristmikul, õhtusel ajal, said kokku kirsipunane 9-5 universaal ja Mazda. Eeldatav eksija oli 9-5 juht, kes sooritas vasakpöörde Narva mnt-lt -> Pronksi peale punase tulega. Esiots segamini ja omal jõul minema ei liikunud.

http://www.reporter.ee/2010/03/22/keskl ... -ja-mazda/

Kommentaarid on vahvad :cool:
Kasutaja avatar
vallikas

Vastu puud kihutanud roolijoodiku autos sai kaassõitja vigastada

Eile varahommikul sai Harjumaal vigastada purjus autojuhi roolitud autos olnud kaassõitja.
REKLAAM

Eile kella 06.05 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tapurla külas Kivi talu juures, kus sõiduauto Saab 9000, mida juhtis alkoholijoobes 28-aastane Raido, sõitis teelt välja vastu puud.

Kaassõitja 33-aastane Priit toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Tõde tõuseb, vale vajub. Just helistati politseist ja teatati rõõmusõnum: Ekspertiisi otsusel on veoauto süüdi! Ah jaa, avarii toimus 05.01.2009.

St. valetas see veokajuht mis valetas aga lõpuks tunnistati ta ikka süüdlaseks! Nüüd jääb üle kindlustusest kasko omavastutus tagasi saada ja uurida mis juhtub kõrgema koefitsiendi järgi makstud kindlustussummadega. LKF koduka põhjal olin ju mina veel hiljuti süüdlane.
Algselt postitas: qdwin
Algselt postitas: vallikas
TEADE: Põhja prefektuuri avariitalitus otsib tunnistajaid kahele

liiklusõnnetusele.

Politsei palub ühendust võtta kõigil, kes nägid 5. jaanuaril kella 9.00 ajal

pealt Peterburi teel juhtunud liiklusõnnetust, kus kokku põrkasid veoauto Volvo

FH12 ja sõiduauto Saab Estate.
See Saab on minu Aero. Kuna Politsei ei saanud kohapeal veoauto asukohta ja tegevust avarii hetkel tõestada, ei olnud kohapel võimalik veokajuhti süüdi tunnistada. Ehk nagu mulle öeldi et nad tahaksid öelda et veoauto juht põhjustas õnnetuse aga neil ei ole juriidilist alust.

See juhtus Peterburi teel suunaga Maardu poole kohe peale nissani poe ristmikku, seal kus algas 70 ala. Mina sõitsin parempoolses reas, veoauto millegipärast vasakus. Veoauto lülitas parema suuna sisse ja kohe keeras paremale, silmanurgast oli suunatuli ilusti näha. Minu Saab kaotas juhitavuse ja pöörati veokale risti ette. Nii me siis lohisesime kuni veokas hoo maha sai. Veokajuht väitis kohe et mina vajusin talle otsa ja mina olen süüdi. Ei lugenud et veokas peatus parempoolsete ratastega parempoolses reas ja sellise nurga all nagu oleks just paremast reast tulnud vasakule. Minu lohisemisjäljed olid teel ilusti näha aga veokaomad mitte - asfalt oli kuiv ja ilmselt pidurdas ta minimaalselt et jälgi ei tekiks. Ise oletan et jäin veoka pimedasse esinurka.
Minuga ei juhtunud midagi. Saabil oli roolivarras kõver ja juhiuks üsna kinni kiilutud. Esimene ja tagumine pamper on terved, kõik muu nende vahele jäänu on muljutud.

Kui tõesti keegi juhtus millegipärast seda avariid nägama, võiks helistada mulle 50 15 443 või politseisse. Tõenäoliselt läheb siiski nii et kindlustuskoefitsent tõuseb meil mõlemal aga remondi kulud jaotatakse kindlustusfirmade vahel mingi x suhtega ära.
rbl

Algselt postitas: qdwin
Tõde tõuseb, vale vajub. Just helistati politseist ja teatati rõõmusõnum: Ekspertiisi otsusel on veoauto süüdi! Ah jaa, avarii toimus 05.01.2009.

St. valetas see veokajuht mis valetas aga lõpuks tunnistati ta ikka süüdlaseks! Nüüd jääb üle kindlustusest kasko omavastutus tagasi saada ja uurida mis juhtub kõrgema koefitsiendi järgi makstud kindlustussummadega. LKF koduka põhjal olin ju mina veel hiljuti süüdlane.

Seal peaks suuremaid masinaid silmanurgast tähelepanelikumalt jälgima, sest aasta varem (samal suunal 500m TL poole) sai ka minu klassik analoogilises olukorras veokiga rammu katsuda. Selle väikese vahega, et minu juhtumis tegi teine pool vehkat :freak: ja purustused olid veokil vaata et suuremad.
Õnneks lahenes ka see juhtum saabile ja tema omanikule positiivselt.

PS. Veoki mark oli ka Volvo :conf:
Sil

auväärne 4 koht Eesti liikluses avarii põhjustajana :D

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 5&l=fplead
Joonas

Algselt postitas: Sil
auväärne 4 koht Eesti liikluses avarii põhjustajana :D

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 5&l=fplead

Päris huvitav fakt ju. Teoreetiliselt on see vist üks oluline komponent (peale varuosde hinna, väljalaske aasta, kW, juhi vanuse jne) kaskokindlustuse hinna määramisel. Samas kui näiteks vaadata võrdväärse Audi kaskot, siis ei anna Saabi omaga võrreldagi.
Sil

anthillse

Täna Viru keskuse ja Postimaja juures, väike avarii.

Lisatud failid
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: jack
Jälle üks õnnetus.
http://www.tallinnapostimees.ee/?id=236998

Huvitav, miks sellel Saabil juhipoolne turvapadi ei avanenud?
Algselt postitas: Cyber
Krt, mul on tunne, et ma tean seda sinist autot ja omanikku, aga kuna numbrimärgid on udustatud, siis väga kindel ei saa olla.
Algselt postitas: sabake
See konkreetne saab tõepoolest, Cyber ;)

Noja mõlemad turvapadjad siiski avanesid.. pildil pole lihtsalt hästi näha.

Näis, mida tarka salva kindlustus asja kohta räägib.. ning kas neid eripartii saabe jääb siiakanti kaheksa või seitse.

Autole loomulikult viis pluss käitumise poolest.. isegi korralikult ei raputanud kui mütakas ära käis.

See auto on nüüd kahjuks romula oksjonil. Herr Sabake aga ootab häid pakkumisi kenale 2007+ Aero 9-5-le..;) Hetkel kohalikes portaalides ei pidavat sobivat vist olema... Kui kellelgi on "ideid", siis võite mulle ka öelda, edastan.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Andre83

Tallinnas Mustamäel ei andnud eile õhtul vasakpöördel Saab teed peateel liikunud Hondale. Pärast kokkupõrget oli juhtidel toimunu osas erimeelsusi ning asja kutsuti lahendama politsei.

http://www.reporter.ee/2010/07/13/peate ... gust-taga/
iisak

Eile õhtul kella 6 ajal Sõpruse puiestee Rimi ees said "kokku" 9-5 ja E38.
BMW oli väga katki ja Saab natuke rohkem.

Lisatud failid
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
cilpkonn

Eugam

poole kuuest olid 9-5 ja mingisugune M5 väikese musu teinud pärnu mnt'l...
Kasutaja avatar
mihkeltt

Algselt postitas: Eugam
poole kuuest olid 9-5 ja mingisugune M5 väikese musu teinud pärnu mnt'l...

Nad olid veel seal ka pool seitse. Miskine hädine mobiili foto ka:

Pilt
Kasutaja avatar
foxer

Sõitsin ka ise sealt mööda ja tundus, et BMW tekitas kolmanda raja ja hakkas mööda tõmbama kahe esimese rivi autodest, kes siis Saabiku jaoks just ruumi jätsid, et too saaks parklast välja keerata.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

oma maja ees. ilge kummivilin oli.
tulemus asfaldil näha. 2 rajal sõitis suur kallur ja hakkas rada vahetama ; algaja piiga lootis, et pääseb eesimesel rajal kallurist mööda..... peaaegu pääses.....

saab jäi seisma vastassuunas teisel rajal näoga sinnapoole, kust tuli. hea, et kedagi vastu ei tulnud.
saabil kahjustatud vaid yks tagumine poritiib.

Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
vallikas

Hea siis, et see katkise tiivaga lennuk sulle hoovi ei lennanud :) Jube lugu tegelikult oleks võinud juhtuda, hea et hästi lõppes.
napoleon
Auto:

Täna hommikul oli peterburi mnt. alguses väiksemat sorti plekimõlkimine, kus üks osapool oli tumesinine tonnine ja teine Tulika takso, õnnetuse asjaolusid ei tea, kuna sõitsin sealt siis mööda, kui politsei juba sündmuskohalt lahkus. Keegi meie hulgast?
Trionic
Saabiguru

Kaudselt on see tõesti "keegi meie hulgast".
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

Takso keeras sealt kia juurest sujuvalt ette Peterburi teel liikunud sellesamusele sinisele.
Thor

Täna päeval, Pärnu mnt-l, Viljandi mnt alguses, Crysler 300C, vist mingi Corolla ja NG900 kokku saanud
timutit

Ma sõitsin sealt läbi, kui laks oli just käinud.NG oli kõige esimene ja sellele oli veel kolm tükki taha ja külgedele koha sisse võtnud.Ja ma ei saanud kuidagi Saabianti juurde mindud, sest liikluses oli kaos.Sest otse sõitjad olid ju nii sebijad, et panid vasakule üle parema sõidurea keerajatel tee kinni.Ja siis ma mõtlesin jällegi nende avariitegijate peale pahasti.Et miks nad kurat liikluse kinni panevad.Seal ei ole miskit arutada- tagant sisse sõitja on ALATI süüdi.MOTT!!!!!!!!!!Tehku tee puhtaks, süüdlane tunnistagu süüd ja asi selge.Aga ei.Tagant sisse sõitjatele on vaja seda, et miilits ikka tuleks ja ütleks koha peal, et ta on süüdi.

Ma muidugi mõistan, et pärast on väga raske midagi tõestada, kui lahkuda.Aga siis peaks olema pidevalt need avarii registeerimise paberid alati kaasas ja sinna skeem peale ja kohe allkiri alla.Ja tunnistajad on vaja leida, et oleks kaasarääkijaid.Mul oli muidugi endal juhus, kui üks tädi ütles järgmisel päeval kindlustuses, et must oli eile hoopis valge, aga ta ei olnud oma väiteid korralikult läbi mõelnud ja tõendusmaterjal oli ka kehv.

Ja üldsegi antud olukorras oli ilmselt raske musta ja valget eristada, kuna neli sõidukit olid teineteist musutanud.
Aga ma sain end siin vähemalt välja elatud.Ma ootasin seda vasakpööret seal väga kaua ja pea hakkas juba otsas suitsema.
Andre83

Vasta