Juulis juhtus siis seline lugu. Sõitsin mina mööda Tartu mnt-d Järvevana tee poole. Tertu mnt - Peterburi tee ristil oli seisma jäänud kaks haagisega veoautot. Reastusin siis mina vasakusse ritta ja ületasin ristmiku. Kuna pidin keerama Järvevanasse, olin sunnitud tagasi paremasse ritta reastuma. Enne reastumist jälgisin pidevalt paremale, et ma ei takistaks kedagi, kes veokist paremalt poolt võis mööduda. Kui nägin, et tee vaba, hakkasin rida vahetama ja pöörasin pilgu sõidusuunda. Sellel hetkel nägin, kuidas minu ees sõitnud soome reg. nr-iga Golf II pidurdas, et ümber reastuda ja sõita Tartu suunas. Kuna olin liiga hilja teda märganud ja Golf liiga järsult pidurdanud oli kokkupõrge vältimatu. Õnnetusele aitasid veel kaasa Ülemiste ristmikule pandud värske asfalt ja teekattemärgistuse puudumine. Kiirus oli tol hetkel 35-40 km/h.
Lõpptulemus oli selline:
Minu auto eelmine omanik oli mulle lisaks väga heale autole pärandanud ka paremat tagumist tiiba ja ust katva mõlgi, siis otsustasin esiosa remondiga samal ajal korda teha ka tagumise.
Kes käisid Haapsalus 1km lõppkiirus võistlusel nägid, kui õnnetu mu auto suvel välja nägi.
Nüüd on siis lõpuks mu auto jälle ilus. Uus iluvõre, uus parem esituli, uus bumper, kapott taastatud ja värvitud, tagumine tiib ja uks taastatud ja värvitud. Tulemusega igati rahul! SaabiAntile

Lisaks kiidusõnad Seesam kindlustusele. Küsiti kus remontida soovin ja ei hakatud mingit kahtlast kohta peale suruma (mitte nagu Inges kindlustus

:wall: ) Mõni pilt ka korras autost:
Lisaks sai veel kuulda võetud Teageri soovitust ja ostetud silver suunatulepirnid. Ostsin Autopartnerist Flösser pirnid, 2tk 50EEK. Teageri jutt täitsa õige, autol hoopis teine ilme