Elektriantenni hooldusest

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

HaaHaa.. ka minu auto antenn ei liigu enam..:) Prisma soojas parklas ajas end välja, aga sisse tagasi enam ei läinud, isegi mitte surudes..:) Nii kinni oli jäätunud. Ja nüüd on nii kuradi külm, et ma ei taha seda maha katkuma ka minna.. Kuigi võiks vist toite maha võtta, et ei klõpsiks maki sisselülitamise juures...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
HaaHaa.. ka minu auto antenn ei liigu enam..:) Kuigi võiks vist toite maha võtta, et ei klõpsiks maki sisselülitamise juures...

Mina ühendasin endal pistiku lahti juba kevadel. Hea rahulik on nüüd. :P
Iga ratas veab and then some!
Eleri

Voilaa, minu oma liigub nüüd suurepäraselt ainult, et viimane lüli sisse ei lähe, lahti läheb lõpuni ja siis kogub end kinni kuni viimase lülilini mis keeldub tuppa minemast. Millegipärast loodan et ta esmaspäeval teeb seda, pidavat soem olema.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Mina ühendasin endal pistiku lahti juba kevadel.

Olen juba aastaid el.antenni jaoks lülitit kasutanud. 9000 on just istmesoojenduse lüliti all tavaliselt üks vaba koht, kuhu saab panna näiteks udutulede lüliti.

Kui kuulad plaati või usb-d tihti, siis on nupp välja lülitatud ja antenn ei sõida üles alla iga poeskäigu korra. Talev veel lisaboonus, kui ei taha antenni üles lasta.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
dover

Algselt postitas: Eleri
Voilaa, minu oma liigub nüüd suurepäraselt ainult, et viimane lüli sisse ei lähe, lahti läheb lõpuni ja siis kogub end kinni kuni viimase lülilini mis keeldub tuppa minemast. Millegipärast loodan et ta esmaspäeval teeb seda, pidavat soem olema.

Teema küll ilgelt vana aga siiski.
Kuni tänaseni oli täpselt sama keiss.
Piisas ainult kinnitusmutri järele andmisest(pool pööret)
Nüüd käib kenasti
mattish

kaevan vana teema üles, et mite teha uut.
probleem siis mulgi antenniga. kuna ma pole kuulnud/näinud, et
mul see liiguks üles alla, siis võtsin tagant katted maha ja uurisin
lähemalt mis probleem on. esialgu avastasin, et mootorilt on juhe lahti ühendatud. ühendasin uuesti ära ning lootsin lihtsalt pääseda. mootor tegi häält (töökorras), aga antenn ei liikunud.
võtsin lahti ning avastasin, et puudub vits (?), mis antenni üles alla liigutab. antenn liigub täitsa vabalt, kui teda manuaalselt liigutada- ei aja mootorit ringi.
kas keegi oskab nõu anda, mis ma järgmiseks tegema pean?
kas ostma terve uue komplekti (mis hind oleks ja kas kellegil on pakkuda), või annab seda vitsa kuidagi ise terveks orgunnida.
ette tänedes.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vits peaks eraldi saada olema.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
mart96

Soomes Motonetis on müüa uus teleskoop koos selle vitsaga.
Sobis vähemalt 900 ja 9000. Olen siin ühele kenale daamile sellise isegi toimetanud Tallinnasse;)
Vasta