Algselt postitas: sigaelmar
Mis on head ise käigu vahetamisel ja siduri tallamisel? Võibolla ostate omale ilma puldita telekad ka?Hea ise teleka ääres kanaleid vahetamas käia!
![]()
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: sigaelmar
Mis on head ise käigu vahetamisel ja siduri tallamisel? Võibolla ostate omale ilma puldita telekad ka?Hea ise teleka ääres kanaleid vahetamas käia!
![]()
Tõmbate valesid paralleele. Kui tahate tuua näidet teleka näol siis, peaks ehk näiteks olema, et telekas ise valib sinu eest heli valjudust ning vahetab ise kanaleid kui saade otsa saab jne.
Kohale jalutamisest ei ole juttu ju kuna mõlemad käigukangid on su kõrval ju, justkui teleka pult.
Kuid mulle tundub, et see on selline hea arutelu, et kui muud teemat ei oska käsile võtta ning piinlik vaikus hakkab maad võtma tasub alati see trump välja tuua ning on garanteeritud õhtu otsa muhedat vaidlust ning väitlemist.![]()
Just!Algselt postitas: IFF
Kuid mulle tundub, et see on selline hea arutelu, et kui muud teemat ei oska käsile võtta ning piinlik vaikus hakkab maad võtma tasub alati see trump välja tuua ning on garanteeritud õhtu otsa muhedat vaidlust ning väitlemist.![]()
Algselt postitas: sigaelmarAlgselt postitas: IFFAlgselt postitas: sigaelmar
![]()
Tõmbate valesid paralleele. Kui tahate tuua näidet teleka näol siis, peaks ehk näiteks olema, et telekas ise valib sinu eest heli valjudust ning vahetab ise kanaleid kui saade otsa saab jne.
Kohale jalutamisest ei ole juttu ju kuna mõlemad käigukangid on su kõrval ju, justkui teleka pult.
Ei saa ise kanalite valimise ja helivaljudusega niipidi võrrelda, sest teleka puhul on tegemist isiklike eelistuste ja valikutega. Käiguvahetamisel ei ole eriti valikut ja eelistust, sest sa ei sõida ju ainult esimese käiguga kui tahad.
Aamen!Algselt postitas: suur
Soovitan neil, kes aut kastiga saabi proovinud pole, aga siin teemas tugevalt aut. kasti vastu sõna võtavad, aut. kastiga Saab ära proovida. Ehk jutt muutub.
Algselt postitas: sigaelmar
Ei saa ise kanalite valimise ja helivaljudusega niipidi võrrelda, sest teleka puhul on tegemist isiklike eelistuste ja valikutega. Käiguvahetamisel ei ole eriti valikut ja eelistust, sest sa ei sõida ju ainult esimese käiguga kui tahad.
Algselt postitas: suur
Ohissand. täiesti mõttetu vaidlus.
Kokkuvõttes on automaadi vastu:
a) need kes pole kunagi automaatkastiga autot proovinud või on väga kehva aut. kastiga masinat proovinud
b) need, kes naudivad autosõidul käte-jalgadega vehkimist ja täielikku juhtimist.
Aut. kasti poolt on suur osa neist, kel kunagi olnud või kel on aut. kastiga auto.
Ja siis otsitakse erinevaid argumente miks nii ja miks naa. Soovitan neil, kes aut kastiga saabi proovinud pole, aga siin teemas tugevalt aut. kasti vastu sõna võtavad, aut. kastiga Saab ära proovida. Ehk jutt muutub.
Algselt postitas: suur
Ohissand. täiesti mõttetu vaidlus.
a) need kes pole kunagi automaatkastiga autot proovinud või on väga kehva aut. kastiga masinat proovinud
b) need, kes naudivad autosõidul käte-jalgadega vehkimist ja täielikku juhtimist.
Aut. kasti poolt on suur osa neist, kel kunagi olnud või kel on aut. kastiga auto.
Ja siis otsitakse erinevaid argumente miks nii ja miks naa. Soovitan neil, kes aut kastiga saabi proovinud pole, aga siin teemas tugevalt aut. kasti vastu sõna võtavad, aut. kastiga Saab ära proovida. Ehk jutt muutub.
Algselt postitas: olavivAlgselt postitas: suur
Kusjuures vägagi õige jutt. Ka mina olin kuni suht viimase ajani üksnes manuaalkastiga sõitnud ega tunnistanud üldse automaati - mõttetu jura arvasin ma. Kuni siis viimaks teatud asjaolude tõttu automaadi omanikuks sain. Peale sõitmist aga tuleb tunnistada, et olen arvamust automaadi osas muutnud. Linnas sõites ikka väga mugav ja mõnus asi. Eriti meeldib mulle sujuv paigaltminek. Aga närvidele käib ikka see, et ei saa ise eriti kontrollida millal käiku vahetatakse. Niiet sportliku stiiliga turbomootorile tahaks ikkagi manuaali saada![]()
Algselt postitas: D116
Kasutan ikka man. kasti, see on vastupidavam ja säästab kütust.
Ükskord elus ainult tahtsin, et oleks aut kast , kui St. Peterburist hakkasin tagasi sõitma ja sattusin ummikusse 3-4 tundi vajutasin siduritMeie liiklus ei ole selline, et oleks vaja aut kasti(minu arvamus, mulle meeldib käike vahetada ise:bs:). Jutt on 9k-st(aut kast kus vana ZF), uuemad kastid kus on "+" "-" on teine asi, rääkimata täitsa uuest DSG:evil:
Algselt postitas: vulkanus
...kuid vanema 9-5 e kast teeb kast väga imelikke liigutusi, siiani pole aru saanud kuidas too imevigur selliseid lolluseid vahest teeb.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSANDAlgselt postitas: NO FEAR
(hea et auto uus omanik ei tea, mida ma selle autoga kõike tegin:D)
ahah, ei tegelt mul pohlad suht:thumb: