Pilte, kui vaja, lisan siis kui olen nad kuskile üles saanud.
Tauno
Ahjaa, seda ka veel, et polegi vist kunagi varem oodanud nii innukalt esmaspäeva, et hommikul linna sõita:drive:!
Algselt postitas: Hensmen
Lisaks veel miskine piraadi käiguvahetamismehhanism, sensatsioonik või mis ta nüüd oligi, et ei peaks puujalaga sidurit tallama.![]()
Algselt postitas: napoleon
Leidiski uue omaniku:) Muretuid kilomeetreid.
Selle sensatsiooniku võiks kohe kuhugi kogutud pärlite hulka panna:D (õige kirjapilt on sensonic)
Algselt postitas: napoleon
Said ju suurema osa hooldusarveid kaasa, vaata nende pealt, palju pandud on. Enamasti läheb koos õliga vahetusse ka salongi filter, iga teise vahetusega õlifilter jne.
Milleks maksta selle eest teistele, kui saan ise sama töö ära teha ainult materjali kuluga. Ja kui tõstuki peale saab, siis eriti easy. Eks ma uuri neid arveid(kogemus näitab, et need pole alati väga täpsed siiski)Algselt postitas: napoleon
Kui rahakott võimaldab, on lihtsam näiteks Carringust hoolduse nimelist teenust osta, siis tehakse kõik, mis hoolduse käigus teha on vaja.
Tegelikult siiski vastupidi. Iga õlivahetusega ka õlifilter ja iga teine vahetus õhufilter (mootori õhu siis).Algselt postitas: napoleon
Said ju suurema osa hooldusarveid kaasa, vaata nende pealt, palju pandud on. Enamasti läheb koos õliga vahetusse ka salongi filter, iga teise vahetusega õlifilter jne. Kui rahakott võimaldab, on lihtsam näiteks Carringust hoolduse nimelist teenust osta, siis tehakse kõik, mis hoolduse käigus teha on vaja.
Algselt postitas: Hensmen
Milleks maksta selle eest teistele, kui saan ise sama töö ära teha ainult materjali kuluga. Ja kui tõstuki peale saab, siis eriti easy. Eks ma uuri neid arveid(kogemus näitab, et need pole alati väga täpsed siiski)
Algselt postitas: suur
Salongiõhufiltrit võiks ka vahetada, aga selle vahetus sõltub ka sõidutingimustest. Õigemini sõidutee tingimustest. Kui on näiteks palju kruusateedel kulgemist, siis tuleb üsna tihedalt vahetada.
Algselt postitas: napoleonAlgselt postitas: suur
Salongiõhufiltrit võiks ka vahetada, aga selle vahetus sõltub ka sõidutingimustest. Õigemini sõidutee tingimustest. Kui on näiteks palju kruusateedel kulgemist, siis tuleb üsna tihedalt vahetada.
Kas see salongifilter mitte aktiivsöega pole... et tolmu filtreerimine on küll üks tema funktsioone kuid neutraliseerib ka tossava diisli järel sõites hulga kahjulikke gaase jms. AFAIK on tehase poolt ettenähtud vahetusvälp 15kkm ja minul see ka iga hooldusega vahetati... kuna hind polnud ehmatav, siis ei hakanud uurima, kas kuidagi muudmoodi ka saaks, endal ju ka parem tunne kui tead, et kõik mis hooldusega tegema peab, on tehtud:)
Algselt postitas: roomlane
NG-l tavaliselt salongiõhu filter papist, aga söefiltrit on ka jah võimalik tellida.
Algselt postitas: napoleonAlgselt postitas: roomlane
NG-l tavaliselt salongiõhu filter papist, aga söefiltrit on ka jah võimalik tellida.
Kisub juba väga OT-ks, aga arvel olev rida nagu viitaks söefiltrile, eraldi ma seda ei tellinud/küsinud ja hind on samuti mõistlik.