SID re-engineering projekt
- CrasherFox
Meka, võib-olla sinu süsteemi jaoks saab kasutada 3M teipi 9703. See on ristisuunas juhtiv teip ja saab osta Tevalost. Ma proovisin ka oma uut lintkaablit sellega kinnitada. Põhimõtteliselt töötas, aga ikka oli vaja uuesti surve peale tekitada, kuna selle teibi liim ei ole väga tugev. Nüüd ma aga jootsin uue lintkaabli otse trükkplaadi külge ja enam pole mingit muret, et lahti tuleks. See lintkaabel mis ma endale tegin, ei tulnud nii hästi välja, st. üks rada on vist katkestusega. SID-il kõige alumine triip ei põle. Ülejäänud pikslid põlevad nüüd korralikult erksalt ja ma usun, et igavesti.
http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi
Sellega kõlbab lintkaabel kleepida trükkplaadi külge. Klaasi külge ei jää kinni.
Sellega kõlbab lintkaabel kleepida trükkplaadi külge. Klaasi külge ei jää kinni.
- andreas1982
Selline vähe võhiklik küssa... kas Saab 9-5 SID2 vahetada selle uuema 9-5 SID'ga millel LCD ekraan ? Ei teagi, mis selle SID'i seerianuber on ...
http://www.saabarabia.com/content_data/ ... 95_SID.jpg
http://www.saabarabia.com/content_data/ ... 95_SID.jpg
Sain ka uue lintkaabli valmis hr. Saab 9-3 viidete abiga. Ja jootsin ühe otsa trükkplaadi külge. Aga klaasile kinnitamisega on suured probleemid, proovisin eile el. juhtiva liimiga, kuid lasin liialt ära kuivada, proovib täna uuesti. Veel üks tähelepanek, suunatule heli on kuidagi vaiksemaks jäänud, on see ka lintkaablist sõltuv?
"Ümmargune jublakas" on tavaline valjuhääldi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kuskohast sa hankisid seda Z-Elastomer'i? Ma olen leidnud vaid hiina tarnijaid, kelle käest saab tellida konteineri kaupa 
PS. 3M 9703 ei kõlba millegi jaoks, selle dpi on liiga madal, kui õnnestuks kuskilt saada 7303-e, võiks asi toimida.

PS. 3M 9703 ei kõlba millegi jaoks, selle dpi on liiga madal, kui õnnestuks kuskilt saada 7303-e, võiks asi toimida.
Algselt postitas: saab9-3
Nii, ma katsetasin ka SID-i ümberehitust. Tegin uue lintkaabli nagu Rivo-gi, aga klaasi külge kinnitamiseks kasutasin LCD ühenduste elastomeeri. See on selline kumm, mis juhib voolu ristisuunas. Enne oli SID selline, mis oli tavameetoditega taastamiskõlbmatu (lintkaabel ära pudenenud) ja nüüd on ainult paar rida puudu. Pean veel hankima mingit pehmet teipi, et tekitada ühtlane surve sellele elastomeerile ja ma arvan, et saan veel mõned read tööle. Igatahes nüüd on kõik info ilusti loetav ja saab jälle panna auto hommikul aja peale soojaMaterjalid ise on küll päris kallid, seega ühe parandus eriti odav pole. Mul jätkuks materjali veel mõne tegemiseks. Kel vedeleb kustund/taasamatuid OG9-3e SIDe, siis ma võiks neid parandada. Kel huvi, saadke U2U.