Hääletada Saab kuu lõpuni
1. mrtnp - Rand
2. cabric - 1. mai
3. mrtnp - Glow
4. cabric - 9000
5. cabric - Tihe liiklus Tartu kaldapealsel
6. cabric - Natüürmort Saabiga
7. cabric - Natüürmort Saabiga 2
8. SoS - Ringil läevad kahed jäljed, kahe auto ketsijäljed
9. SoS - Käbi ja Känd
10. Viktoria - Me 5 tuleme Präänikute maalt
11. cabric - Asi on metsas
12. Viktoria - *
13. fitti - Kett kõliseb, ankur tõuseb, Saab ootab
14. mihkela - Läige
15. mihkela - Varemed
16. Viinakunn - "Elu on selline"
17. Pootsman - Port Noblessner
18. Pootsman - Port Noblessner 2
19. Pootsman - Port Noblessner 3
ESK Fotokonkurss 2017 / Kalender 2018 - mai hääletus
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Ei ole head pilti, teen ettepaneku panna ka see 2 musta tonnist ka hääletusele.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kirjutasin küll almise komentaari kuid lisan siia ka. Foto fitti - Kett kõliseb, ankur tõuseb, Saab ootab. Vabandust kui kahtlen aga see pilt ei saa kuidagi kasutaja fifti tehtud olla, või siis ma eksin väga rängalt.
Sest see liiga hea, kõik on tehniliselt väga paigas ja auto vari otse auto all,minu meelest meie maal päike sellise nurga all taevas ei ole.
Sest see liiga hea, kõik on tehniliselt väga paigas ja auto vari otse auto all,minu meelest meie maal päike sellise nurga all taevas ei ole.
-
- Auto:
Äkki inimene käis reisimas? Ja ega siis pilti pea ka ilmtingimata oma Saabist tegema Muidugi huviga kuulaks algallikast mis stoori selle pildi taga peitub, sest sellega olen nõus, et foto nr. 13 on kompositsiooni ja üleüldse kogu värginduse poolest imeilus.
- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:
No google küll ei arva, et see pilt kuskil varasemast eksisteerinud oleks, kui te tahate kahtlustada, et see kuskilt mujalt võetud on. Tavaliselt esitatakse kahtlustus ikka siis kui on olemas juba mingi väärtusega vastupidine fakt teada.
Aga ma tahaks küll öelda, vastupidiselt varasematele kommenteerijatele, et mu arust on see üks parima valikuga hääletusi läbi aegade ja ega maikuuski alati päike sära
Aga ma tahaks küll öelda, vastupidiselt varasematele kommenteerijatele, et mu arust on see üks parima valikuga hääletusi läbi aegade ja ega maikuuski alati päike sära
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
- Viktoria
- Auto: BMW 428i F36 M-Sport 2014
No google küll ei arva, et see pilt kuskil varasemast eksisteerinud oleks, kui te tahate kahtlustada, et see kuskilt mujalt võetud on. Tavaliselt esitatakse kahtlustus ikka siis kui on olemas juba mingi väärtusega vastupidine fakt teada.
Ma lükkasin ka selle pildi google image´isse üles ja ei midagi.
Kahju natuke, et inimesed kohe kraesse hüppavad, kui teistest kõvasti parem pilt konkursile esitatakse. Nagu kadedus või midagi?!
.::A SAAB is an animal with a thousand adjustments::.
Seltsimehed, antud pilt on tehtud ikka minu enda väikese valge käega Küprosel Limassoli sadamas mai alguses, autonumbri katsin kinni, sest võõras auto ja pole viisakas ilma küsimata konkursile saata. Selles suhtes on jah õnnelik klõps, et valgus ja nurk olid sobivad muidu ju lihtsalt rändomilt pargitud auto pildistamiseks, peale biiiizigeste korrektsioonide ei ole ma seal midagi teinud. Otse kaamerast pilt ja konkursipilt võrdlusena siin. Huvitaval kombel on see Saab jäänud ka värskele google maps pildile. Paremini ma vist oma autorlust enam tõestada enam ei mõista.
Võtan teie kahtlusi komplimendina. Ma ei ole kõrgelt koolitatud fotograaf, vaid pigem iseõppija, aga töötan suures Eesti autoettevõttes turundusosakonnas ja olen sestap pidanud viimaste aastate jooksul päris palju autosid pildistama - ja pilte töötlema. Eks midagi on selle aja jooksul külge ka hakanud. Ja Saabikalendrisse olen ennegi mõne pildi saanud, nii et päris nurgast kõik n***mehed ei tule. Peace out!
Võtan teie kahtlusi komplimendina. Ma ei ole kõrgelt koolitatud fotograaf, vaid pigem iseõppija, aga töötan suures Eesti autoettevõttes turundusosakonnas ja olen sestap pidanud viimaste aastate jooksul päris palju autosid pildistama - ja pilte töötlema. Eks midagi on selle aja jooksul külge ka hakanud. Ja Saabikalendrisse olen ennegi mõne pildi saanud, nii et päris nurgast kõik n***mehed ei tule. Peace out!
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Kui tavaliselt on paar head pilti ja ülejäänud, siis seekordsed oleks võinud olla hajutatud teistele kuudele kui on oht ikaldusele ja valida pole midagi.
Kui tavaliselt on paar head pilti ja ülejäänud, siis seekordsed oleks võinud olla hajutatud teistele kuudele kui on oht ikaldusele ja valida pole midagi.
Tallinna mehed ja naised peavad rohkem "kaamera kätte ja õue" üritusi tegema, siis on pilte ka.
- Viktoria
- Auto: BMW 428i F36 M-Sport 2014
Seltsimehed, antud pilt on tehtud ikka minu enda väikese valge käega Küprosel Limassoli sadamas mai alguses, autonumbri katsin kinni, sest võõras auto ja pole viisakas ilma küsimata konkursile saata. Selles suhtes on jah õnnelik klõps, et valgus ja nurk olid sobivad muidu ju lihtsalt rändomilt pargitud auto pildistamiseks, peale biiiizigeste korrektsioonide ei ole ma seal midagi teinud. Otse kaamerast pilt ja konkursipilt võrdlusena siin.
Väga hea! Tuled meiega teinekord šuudile ja jagad õpetussõnu. Diil?
.::A SAAB is an animal with a thousand adjustments::.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Huvitav on see, et inimesed pole kunagi rahul- kord liiga vähe pilte, teinekord liiga palju pilte, siis jälle vähe päikest, siis jälle vähe midagi muud
Võtke asja rahulikult ja tehke pilte ning saatke konkurssile.
Kodus arvuti taga te ei pildistamises ega kriitikas väga paremaks ei muutu. Ühinege ühistele pildistamistele või korraldage neid ise ja saategi lõpuks sellised pildid kalendrisse nagu ise soovite!
Võtke asja rahulikult ja tehke pilte ning saatke konkurssile.
Kodus arvuti taga te ei pildistamises ega kriitikas väga paremaks ei muutu. Ühinege ühistele pildistamistele või korraldage neid ise ja saategi lõpuks sellised pildid kalendrisse nagu ise soovite!
Regular Saab Guy
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
No ega ma nüüd niimoodi ka seda virinat lahti ei löönud. Loomulikult leidsin ma ka ikka oma lemmiku, mis sobib ideaalselt päikeselisse maikuusse! Nii palju kui meil seda päikest siin üleüldse näha on.
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 900 Classic
Tegin esimest korda pildi ja saatsin "konkursile"No on ikka sombused ja kõledad pildid, kohe mitte ei ole sobivad pildid maikuu jaoks.
. Vabandan, et ei teadnud....pildid peavad olema aastaaja järgi. Nagu, et maikuu peab olema päikseline jne. Järgmine kord olen targem...juuni on ikka lõkke pildiga! =D
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Tunned ikka oma vana Saabi ära!?Ei ole head pilti, teen ettepaneku panna ka see 2 musta tonnist ka hääletusele.
eiii! ega ma ei uurinud lähwemalt kah!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.