Loodan, et mu uudishimuavaldus käib ikka ostuabi alla. Soov mingil ajal soetada endale igapäevasõidukiks Saab. Mudeliks peaks siis olema 900 Classic, manuaalkastiga, 2 uksega, (vist siis alla 92/93 aastat), uuemad ja 9000 ei meeldi väliskuju poolest. Kuna olen oma plaanide realiseerimisel üsna pika vinnaga(ajalugu on vähemalt nii näidanud) siis autosid pakuda pole vaja

1. kas sellist autot on võimalik ise remontida, pean silmas lihtsamaid asju a'la piduri töösilindrite puhastus, õli/õhu/kütusefltri vahetus, geneka rihma vahetus, sillajubinate vahetus jm sellise raskusastmega töid? Hetkeautol saan selliste asjadega kenasti hakkama. Kas ta elektriosa on väga elektrooniliseks aetud?
2. kui planeerida auto ekspluatatsioonikulusid ... kas 500 eeq per kuu on vähe? Aga 1000 eeq per kuu? Jutt siis juppidest, siia alla ei käi kütus, vedelikud, rehvid. Läbisõit oleks vast ca 2000-3000 km kuus.
3. kas 900 Classicut on olemas ka elektrilisadega(pole nagu ise eriti trehvanud materjale lugedes)? Ehk siis huvitavad el.aknad ja kont. Või on neid võimalik suhteliselt valutult hiljem lisada. Aknad polegi nii 101% olulised kuid krt, suvel on ikka jõle palav olla autos

4. ... ilmselt ununes midagi ära ka aga eks ma küsin jälle ehk kui lubate

Ette tänades
Tomm