Saabiklubi kokkutulekute formaat

Ühised tegemised
Vasta

Millest jäi puudu osalemaks ESK 2024 suvekokkutulekul

Kuupäev ei sobinud (liiga lühike etteteavitus)
10
50%
Hind oli kallis
2
10%
Asukoht/tegevused ei kõnetanud
3
15%
Seltskond ei sobinud
2
10%
Ilma SAABita ei julgenud
3
15%
Ajaline kestvus liiga pikk/lühike
0
Pole hääli

Hääli kokku: 20
Kasutaja avatar
SoS
Saabiklubi liige
Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
Kontakt:

Seoses kokkutulekute osalejaarvude marginaliseerimise tõttu on tekkinud küsimus, et "kus valesti läks?". Võttes aluseks rahvatarkuse, et kui muhhamed ei lähe mäe juurde, peab tulema mägi muhhamedi juurde, siis algatakski diskussiooni, et kas, mida ja kuidas tuleks ESK kokkutulekute formaadis muuta, et üritus uuesti elujõuliseks muuta?
Hetke olukord, kus päevasel osal on alla 20 osaleja ning ööbijaid ühekohaline arv (hoolimata majutuskohe võimekusest 60 kohta pakkuda), tekib põhjendatud küsimus, kas on mõtet ja vajadust sellist energiat kulutada.

Küsimustik on lihtsalt indikatiivne, et need, kes eraldi sõna ei taha võtta, saaksid taustal on mõtteid siiski osaliselt väljendada.
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Andrus99
Saabiklubi liige

Kaldun arvama, et osalemise otsus tekib eelkõige ajalisest sobivusest lähtuvalt.
Eriti suveperioodil, kus kõigil kindlasti igasugu aktiviteete kalendris ja ega piisavalt pikk etteteatamise aeg alati ka abiks pole.
Eks ta ole prioriteetide küsimus aga elu selline ongi, tuleb teha valikuid.

MOMU oli kindlasti hea valik aga kuna ise ka seal juba 3 korda kindlasti jutuga ekskursioonil käinud, siis sellevõrra oli huvi leigem (kuigi jah nagu teises teemas mainiti, siis iga kord on jutud erinevad ja uudsed).

Mulle on varasemalt meeldinud ringisõitmisega seotud aktiviteedid (näiteks pildiralli). See ilmselgelt nõuab korraldajailt tõsist panust ettevalmistamisel.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Ma oleks ka ikka kohal olnud, aga tõesti-juba märtsis paika pandud kooli seltskonna kokkutulek, kes me peale kooli juba 20 aastat ei olegi üldse koos käinud, siis ei saanud ma seda ühe organiseerijana ära öelda. Tõesti kahju-aga selline küsimus on ka minul olnud, et miks meid nii vähe järgi on jäänud? Eks kindlasti on üks asi see, et ei tule ju uusi autosi enam. Olen sada prossa veendunud, et see on üks määrav põhjus.
Vasta