Bensiinipaak laseb läbi
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Täna ülevaatusel avastasime, et paak laseb bensiini läbi. Seal kaks metall vitsa mis teda kinni hoiavad ja arvatavasti on siis augu sisse hõõrunud. Võtan lähiajal paagi maha. Küsin siis ette, et mida kasutada parandus materjalina. Paak ise plastist, vähemalt tundus nii.
Vabandatagu OT eest, kuid katkine bensupaak tuletab mulle meelde ühe naeruväärse olukorra, kui sain esindusest tutika tööautona kätte Renault Megan'i (teate küll, see kummalise tagumendiga). Tollal oli ta tänavapildis veel vägagi silmapaistev. Igal juhul oli talvine aeg ning mõõtsin komandeeringus olles pikki kilomeetreid mööda avastamata Lõuna-Eesti kolkakülateid, kui keset suurt lumetormi hangedes möllates üks kops vastu põhja käis... kuna midagi hullu kusagilt ei paistnud ja mütsatus eriti vali ka polnud, siis, mina suurt tähelepanu asjale ei pööranud. Möödus kuu aega, andsin auto järgmisele tüübile üle, kes hakkas mõne aja möödudes kurtma suure kütusekulu üle. Ei osanud mina midagi arvata, kui ühel kenal päikselisel päeval kukkus asutuse parklas mõned kuud vanal masinal bensupaagi põhi küljest ning koos sellega ka praktiliselt ääreni täis paak kütust. Samal hetkel oli auto läheduses suitsupaus, mille käigus suitsumehed kiirelt köhima hakkasid.
Pika loo point on see, et õnnetu prantslane ei pidanud rekordkülmale talvele vastu ning piisas ühest jäätunud kamakast, et plastikust bensupaagi sisse mõra lüüa.
Pika loo point on see, et õnnetu prantslane ei pidanud rekordkülmale talvele vastu ning piisas ühest jäätunud kamakast, et plastikust bensupaagi sisse mõra lüüa.
-
- Leidur Leo
Kuidas ma pumbale ligi pääsen, kas see on kuskil tagumise istme all peidus? Pean selle üle vaatama. Võib-olla on voolikud mädanenud või mingi tihend kuskilt laseb läbi. Bensiin ise tuleb kuskilt ülevalt mille kohta altpoolt vaadates ei leia.
oi kui hull lugu....polegi pennigi...
teinekord aitab "statoil pakett"..selle summa ikka sõber laenab;)
teinekord aitab "statoil pakett"..selle summa ikka sõber laenab;)
- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:

Statoili Stardikomplekt: liiter bensiini ja toos tikke 12.80?
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
-
- Leidur Leo
Paak omandatud, Keni Saab nähtud (mina omadega rahul).
Hakkaks nüüd paaki eemaldama, kui lihtsalt/raskelt käib käsipiduri trossi eemaldamine? Kas lasen seest lahti ja tõmban lihtsalt alt kaudu välja?
Hakkaks nüüd paaki eemaldama, kui lihtsalt/raskelt käib käsipiduri trossi eemaldamine? Kas lasen seest lahti ja tõmban lihtsalt alt kaudu välja?
-
- Leidur Leo
Auto sõidab taas. Vahetasin ka edasi ja tagasivoolu plastikvoolikud kummi omade vastu. Üks küsimus seoses bensiini taseme anduriga.
Kas seda on võimalik valesse asendisse panna? Tegemist ümmarguse toruga, ise arvan, et ei ole. Nimelt asi selles, et kütuse otsa lõppemise tuluke töötab, aga näitur ei tööta.
Kas seda on võimalik valesse asendisse panna? Tegemist ümmarguse toruga, ise arvan, et ei ole. Nimelt asi selles, et kütuse otsa lõppemise tuluke töötab, aga näitur ei tööta.