Aga miks seda info akent nagu vaja peaks olema, ega seal canceldada ju nagunii enam midagi ei anna

Otsingu leiad kiirlinkide alt. Aga sellega olen nõus, et juba hõre on ja päis on liiga ja suur kirju. Lisaks siniselt taustalt ei paista nimi välja ülevalt paremalt nurgast.
Kiirlingid -> Otsi
Natuke on võimalik tuunida seda asja, kui süveneda. Ma seda heledat ka keerasin siia-sinna, et mõned asjad paremini paistaks jms. Tumedaga väga ei tegelenud, sest selle kasutajaid on vähe. Aga kui sa väga täpselt näitad mulle (a la teed screenshoti ja nooled peale, mida muuta vaja), siis ma ehk leian üles need kohad. Ega see tänapäeva responsive ja muidu popp ja noortepärane kujundus ei ole kõige kergem tükk..9-5LPT kirjutas: ↑K Nov 01, 2017 13:39 Mulle meeldis ka vana rohkem. Hele kujundus riivab silma ja tumedal ei näe telefonis mis näiteks profiililahtrites kirjaski on. Pluss see mis seal foorumipäises ringi sipleb, kuidagi jama? Saan aru et on tahetud foorumit modernsemaks teha, aga selliseid asju lisati vist 90date alguses lehekülgedeleOn sellel mingi tähendus Saabiklubile või seos millest ma midagi ei tea, siis võtan oma sõnad tagasi.
Ka see konkreetne pilt ei pea seal headeris olema, mul polnud kiirelt paremat võtta, kui Sügisrallil oma autost tehtud härmas klõps..
Ilmselt just mingi cookie on alles, mis tuima järjekindlusega keeldub salvestamast infot ja ilmselt aitab kui lihtsalt cache tühjaks lasta